Stadionul mare ”răstoarnă” stadionul mic

Stadionul mare ”răstoarnă” stadionul mic

20.210
20
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

”Undeva în luna martie vom putea să ne bucurăm de acest stadion”, a afirmat ieri, Olguța Vasilescu, referindu-se la ”Ion Oblemenco”. Cât despre stadionul de atletism, despre care considerau că va fi gata foarte rapid, lucrurile sunt un pic mai complicate, în sensul că, mai spune primarul Craiovei, Federația de Atletism s-a gândit să sugereze autorităților să-l doteze, dacă tot îl construiesc, pentru competiții internaționale. 

 

Cu stadionul de fotbal eu zic că nu sunt niciun fel de probleme. (…) În mod sigur, undeva în luna martie vom putea să ne bucurăm de acest stadion, pentru că suprafața de gazon trebuie așteptată să se prindă, apoi va dura o recepție a CNI, care nu știm la ora actuală cât va dura. Noi sperăm să se miște sufficient de repede. Cert este că nu sunt probleme de finanțare la stadion și nici probleme cu firmele  constructoare, care și-au făcut datoria chiar foarte bine”, a declarat, ieri, primarul Olguța Vasilescu.

 

La stadionul de atletism este o mică problemă, în sensul că el a fost gândit inițial, în urmă cu aproximativ trei ani, când ne-am apucat de proiect, să aibă pistă pentru atleți, iar pe suprafața gazonului să joace echipa de fotbal – pentru că ne așteptam să se termine foarte repede -, iar până la apariția stadionului de fotbal să mutăm acolo echipa de fotbal. Evident că nu mai este cazul, pentru că lucrările la stadionul de fotbal avansează foarte bine. În plus, am avut o discuție cu cei de la Federația de Atletism, care ne-au solicitat să-l facem pentru competiții internaționale, de un grad mult mai ridicat față de cel pe care îl gândisem inițial, care nu ar însemna costuri foarte mari, dar pe suprafața gazonului mai trebuiesc amenajate niște zone pentru aruncarea cu ciocanul și celelalte sporturi atletice. Atunci am sistat acest proiect până când vom avea toate acestea și va urma o perioadă pentru achiziția a doar ceea ce înseamnă partea de gazon cu celelalte dotări care trebuiesc acolo. În rest, trebuie să se finalizeze”, a explicat Vasilescu.



20 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-09-2016
    Mesaje
    20

    Vise umede ale largutei si paranoicilor largutisti pesedisti.

  2. #2

    Luna Martie , dar in ce an?! Cum nu sunt probleme??? Problemele cu firmele constructoare se vad si din Romanesti! Hai… lasati…. Daca mai vrei sa fii realeasa ca primar fa ceva pt acest orasi, ca de vorbe s-au cam saturat toti! Structura de beton nu este turnata nici 60%. Mai pot ei sa mai toarne beton la -25 de grade?

  3. #3

    Se poate turna beton cum sa turnat si asta iarna ca nea permis vreme. Asa ca stadionul este în parametri

  4. #4

    Cum s-a turnat unde? La pilonul ala dar cu chit peste armatura?

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-01-2015
    Mesaje
    7

    Trebuie sa fi chior sau prost intentionat sa nu iti dai seama ca nu poate fi gata in martie. N-au facut nici 50% din lucrare, plus ca vine iarna.

  6. #6

    Structura de beton este cam la 60%….e luna octombrie….prostesc lumea cu pilonii aia dinspre principala dar daca va duceti in spate…o sa vedeti si partea nevazuta…

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3989

    Sa vedem

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8

    Situația e departe de tabloul în roz prezentat de primar. Toate proiectele de până acum au avut sau au întârzieri foarte mari, cheltuieli prea mari și calitate proastă.
    Sunt probleme foarte mari cu aqua park-ul, penale rău.
    Nu primește aviz de funcționare pt că anumite părți ale construcției pot pune în pericol viața clienților/copiilor, s-au făcut lucrări proaste ca să intre mai mulți bani în buzunarele firmei, firma de construcții e cercetată penal șamd.

  9. #9

    Îl toarna si la – 25,numai sa si ia banii,iar cand o sa crape,nu mai gasesti pe niciunul sa l tragi la raspundere.

  10. #10
  11. #11
    Member
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    132

    daca am inteles bine este gata: pe luna sau pe marte?

  12. #12
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    147
    Citat Mesaj initiat de canthry
    daca am inteles bine este gata: pe luna sau pe marte?

    AI INTELES FOARTE BINE!! PE LUNA trecand prin MARTE!!
    Si on topic acum..tot cei ce ii voteaza sunt de vina! Sunt mintiti si prostiti an de an la rand de MULTI ani si CULMEA…tot pe ei ii voteaza!! Domane cata prostie

  13. #13
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5040

    hai sa vedem

  14. #14

    Cred ca au nevoie si de salvamari pentru atletism

  15. #15
  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-09-2016
    Mesaje
    6

    In 2745 toamna sa fie gata

  17. #17
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    349

    Mai bine nu se mai construieste ca si asa nu avem fotbal , fotbalul nostru merita stadioane pe care pasc vacile nu de zeci de milioane euro . Pista de atletism e o porcarie pe nimeni nu intereseaza atletismul , am trecut pe acolo mai mult se sta decat se lucreaza timpul trece leafa merge stam . Lia Larguta Curvuta … sta la primarie si freaca menta si astia fac asfaltari in batjocura si stadion care cade la prima rafala de vant , cand oare o sa scapam de cancerul rosu orasul asta e cuprins de cancerul rosu numit PSD care il distruge .

  18. #18
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-09-2016
    Mesaje
    16
    Citat Mesaj initiat de Bogdan7
    Lia Larguta Curvuta … sta la primarie si freaca menta si astia fac asfaltari in batjocura si stadion care cade la prima rafala de vant , cand oare o sa scapam de cancerul rosu orasul asta e cuprins de cancerul rosu numit PSD care il distruge .

    Nu stiu daca o sa scapam vreodata din pacate. Doljul a fost judet „rosu” de la revolutie, si asa cred ca v-a ramane din pacate.

  19. #19
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9127

    Nu multe orase din Romania se pot lauda cu un stadion nou nout si foarte modern .Craiova se numara printre ele datorita exclusiv celui mai bun primar pe care l-a avut orasul pana acum , nu-i mai dau numele ,este inutil , este cunoscut si iubit de tot orasul

    Tel : 0768 32 22 23Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  20. #20

    Largutistul de serviciu cu nume de fata ana_maria, a trecut la lins cururi. Bai ordinarule, pupincuristule, lingaule. Un oras injura mafia rosie, doar tu si alti paranoici o aplaudati, ca doar sunteti slujitorii mafiei si platiti sa lingeti in cur. Dar se pare ca voi vedeti totul pe dos, asa cum vedeti jaful facut prin oras, „lucrarile” de proasta calitate si pe bani multi un lux, si lista poate continua. Pupati in cur sclavilor, ca deasta va plateste mafia, e normal, Un om cu scaun la cap o injura, mai iesi prin cartiere printre lume si ai sa vezi, asta daca ai urechi sa auzi si altceva in afara de ce va comanda partidul mafiot.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.