Fulgerică a ajuns în spatele gratiilor, după scandalulul din 2014 de la...

Fulgerică a ajuns în spatele gratiilor, după scandalulul din 2014 de la ”Diamond”

35.479
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,00)

Fulgerică, pe numele lui real Florin Nicolae Dirivan, a fost încarcerat, ieri, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, după ce polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus in executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistrații Tribunalului Dolj pe numele lui. Fulgerică are de executat 3 luni, pentru un scandal din 2014, când s-a bătut și tăiat cu Marian Sandu, zis Fibră, în fața Clubului ”Diamond”, deținut de acesta din urmă. politia 1 fulgerica

 

Fulgerică a fost condamnat să execute în regim de detenţie o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Fibră și Fulgerică, acesta din urmă condamnat atunci într-un dosar, alături de Iustin Covei, pentru că ”a tras” cu cardul, au ajuns la Urgență, în noiembrie 2014, în urma unei altercații stradale, după ce au băut împreună în club, apoi s-au luat la ceartă. Cei doi au ieșit în stradă, s-au bătut și s-au tăiat.

 



23 COMENTARII

  1. #21

    Ar fii bine sa zboare în alta parte..
    Clasica chestiune avem acte românești,suntem născuți în România=suntem romani.Total greșit!
    Sunt o rasa nomada care au invadat întreaga Europa acum ceva secole,pe unde se duc lasă prăpăd..Dupăia ești rasist dacă judeci după ce tampenii fac…Eu unul sunt satul sa vad javre ordinare cu lanțuri de aur la gat care scuipa semințe din cine știe ce limuzina infecta.La pușcărie cu toți,dacă nu rămâne alternativa legii fiecăruia…

  2. #22
  3. #23

    Nu sunt de acord cu pușcăria. Știi de ce? Eu de exemplu plătesc hrana copiilor la creșă /grădi. La pușcărie cine le plătește mâncarea? Tot noi? Unii la pușcărie mănâncă mai bine ca acasă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.