Craiova: Acţiuni ale Rutierei la trecerile de pietoni

Craiova: Acţiuni ale Rutierei la trecerile de pietoni

5.628
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii rutieri craioveni au organizat, în zilele de 19 și 20 septembrie, pe principalele străzi din Craiova, o amplă acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare.

 

În atenția polițiștilor rutieri s-au aflat și pietonii care traversează neregulamentar străzile prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 159 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 32.000 lei. Dintre acestea, 28 de sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care nu acordat prioritate de trecere pietonilor, iar alte 73 de sancțiuni au fost aplicate unor pietoni care au traversat neregulamentar străzile.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 31 permise de conducere si au retras 2 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă



6 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Da dar de ce nu fac niste actiuni si pt soferii care isi lasa masinile parcate peste tot cand iasa copii chiar si in statia de autobus exemplu liceul de muzica in care se parcheaza chiar in cate 2 randuri unu pe trotuar iar altul pe strada ocupand astfel si banda libera pt a face dreapta nu numai atat dar 2 pasi mai incolo vei gasi masini parcate in statia de autobuz

  3. #3

    Invit Politia Rutiera si in Bariera Vilcii unde din 3 benzi se circulă doar pe una singură. Poate rezolva ceva….

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4673

    La panda la treceri

  5. #5

    Este acum după ce a fost omorât băiatul ăla pe trecerea de pietoni în Craiovita Nouă,de un teribilist cu mertan!!Politia rutiera da amenzi numai celor sărăci cu mașini amărâte!

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-09-2016
    Mesaje
    6

    Asta este fratilor, fie ca suntem pietoni, fie ca soferi, tot alandala circulam in marea noastra majoritate, si asta findca avem un grad de civilizatie scazut. Ce pretentie sa aveti de la o natie de retarzi in proportie de 80%

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.