Craiova: Elevii de 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, recompensați financiar

Craiova: Elevii de 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, recompensați financiar

6.493
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Georgiana Iustina Mateescu, de la Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova, singura elevă din Dolj care a obținut media 10 la examenul de bacalaureat, a primit 3.000 de lei de la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Premiați au fost și elevii Gabriel Diță, Alexa Carola Mîlcomete, Ermina Popa și Elena Iulia Turcoman, care au obținut 10 la Evaluarea Națională.

 

Îi felicit pe toți și le doresc mult succes în continuare, sper ca anul viitor să premiem aici și mai mulți elevi de nota 10 la examenele naționale”, a afirmat inspectorul școlar general Lavinia Craioveanu.

 

A fost un eveniment frumos, încununarea muncii mele din cei patru ani de liceu. M-am simțit extraordinar să știu că sunt răsplătită pentru ceea ce fac. Am învățat temeinic în cei patru ani de liceu și pot spune că nu a fost chiar atât de greu, singurul lucru este perseverența. Mă pregătesc pentru Facultatea de Medicină de la Cluj”, a mărturisit Georgiana Mateescu.

 

Este un lucru binevenit, e ca un stimulent și pentru alți copii care încă nu au dat acest examen și e o dovadă că munca este răsplătită tot timpul. Nu a fost chiar așa de greu, am învățat când a trebuit și toate au venit de la sine”, a apreciat și Elena Iulia Turcoman.

 

Festivitatea de premiere a avut loc la Inspectoratul Școlar Dolj, în cadrul aceluiași eveniment fiind recompensat și profesorul Dan Podeanu, antrenorul echipei naționale de spadă feminin, care anul acesta a adus singura medalie de aur a României, de la Rio.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4005

    PREA PUTIN.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-09-2016
    Mesaje
    11

    Frectie la picior de lemn. Aceste fapte sunt de fatade, ca nimeni nu ar fi recompensat, defapt nu prea recompenseaza statul pe nimeni care merita cu adevarat pentru fapte mul mai mari facute pentru tara asta. Pentru acesti copii este un plus, au si ei niste banuti de manuale, de taxe la facultati, etc. Vorba romanului cu care ne ingropam, „decat deloc e bine si atat”

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.