Gardul din fier forjat rămâne lângă lac, dar nu se știe cum...

Gardul din fier forjat rămâne lângă lac, dar nu se știe cum va fi colorat

9.192
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea craioveană așteaptă un răspuns de la Ministerul Culturii privind gardul care împrejmuiește lacul din Parcul ”Nicolae Romanescu”. Mai exact, privind culoarea lui, fiindcă, potrivit primarului Olguța Vasilescu, el nu va fi schimbat, asta în ciuda împotrivirii unora dintre cetățeni.

 

Primăria Craiova a transmis Ministerului Culturii o solicitare, prin adresa nr.76966/27.04.2016, privind aprobarea amplasării gardului de fier forjat în ”zona lebedelor”, iar de mai bine de 90 de zile așteaptă un răspuns. ”Nu am primit niciun răspuns. (…) Din ce am discutat până acum cu cei care au venit de la Ministerul Culturii, nu se pune problema ca acel gard să fie schimbat, cu atât mai mult cu cât seamănă cu gardul de exterior, ci se pune doar problema culorii. Deci, asta nu ar trebui să țină în loc foarte mult recepția cu condiția ca acest aviz să vină totuși”, a declarat primarul Vasilescu.

 

Totodată, mai spune edilul, un punct de vedere a fost solicitat și în privința podului din parc. ”Am cerut Ministerului Culturii să ne dea, de asemenea, o variantă și pentru pod, care a fost consolidat în urmă cu câțuva ani, dar mai trebuiesc schimbate niște scânduri, văruite lanțurile și am zis să facem tot cu avizul Ministerului, ca să nu fie niciun fel de probleme. Sper să nu ne țină la fel de mult ca pentru culoarea unui gard”, a conchis Olguța Vasilescu.

 

Parcul Romanescu a intrat într-un amplu proces de reabilitare în octombrie 2015, cu fonduri europene – aproximativ zece milioane de euro. Termenul final de încheiere a lucrărilor a fost prelungit până la 31 decembrie 2018, pentru ca municipalitatea să nu piardă banii cheltuiți până la 31 decembrie 2015. Lucrările de reabilitare sunt executate de asocierea de firme Mitliv Exim SRL – Civitas Systems SRL şi R&A Partners SRL, cu Mitliv Exim SRL ca lider de asociere.

Sursa foto: tantaspune.ro



25 COMENTARII

  1. #21

    De la zdrențe și ciorditori ce așteptați?

  2. #22

    Mov….mov….sau culoarea sticlei de vodka

  3. #23

    Nu tin partea primariei, dar cum ai vrea sa fie structura de rezistenta ? Din profil de aluminiu? Tine cont ca e totusi o greutate care apasa, iar deschiderea e destul de mare.

  4. #24
  5. #25
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    175

    Garduri si pietre vopsite,in perfecta armonie cu gradina zoo construita in graba si in scarba din betoane strambe turnate de Dorei. Bine ca nu s-a gandit sa defriseze ca in centru. Are ceva cu gardurile si betoanele, probabil o premonitie ceva.

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.