K. Iohannis: Brigada 2 Infanterie „Rovine” din Craiova va deveni brigadă multinațională

K. Iohannis: Brigada 2 Infanterie „Rovine” din Craiova va deveni brigadă multinațională

22.385
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, după ședința CSAT de astăzi, că Ministerul Apărării a decis ca Brigada 2 Infanterie „Rovine” din Craiova să devină brigadă multinațională.

 

În iulie, la summitul NATO de la Varșovia, secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg, a anunțat că Alianța va transforma o brigadă românească într-o brigadă multinațională pentru a întări prezența NATO în Sud-Estul Europei și pentru apărarea împotriva atacurilor venite din afară, potrivit Digi24.

 

Demersurile faţă de alţi aliaţi înseamnă negocieri pentru a-i convinge să trimită militari în brigada multinaţională şi la Iniţiativa de Instruire. În această chestiune, pot să vă spun că avem deja răspunsuri favorabile, fără să se fi concretizat decât la unele, în ceea ce priveşte participarea la brigada multinaţională de la cel puţin şase aliaţi. Doi dintre ei au declarat deja foarte clar cum participă, este vorba despre Polonia, care a spus că trimite o companie, şi despre Bulgaria, care a spus că trimite în jur de 400 de militari în această brigadă. Dar sunt şi alţii care sunt interesaţi şi avem negocieri pe care pot să le clasific drept foarte bune. Vom avea, în concluzie, suficienţi militari de la mai mulţi aliaţi pentru această brigadă”, a arătat Iohannis, într-o declaraţie de presă, conform Mediafax.



16 COMENTARII

  1. #1

    Americanii vor ataca rusii prin armata romana din romania. Incepe al 3lea razboi mondial si noi privim de 2 ani cum se materializeaza lucrurile si nu facem nimic. Ce sa facem sa-i oprim?

  2. #2

    Nu incepe niciun razboi. Stai linistita!

  3. #3
  4. #4

    Nasol ptr.ca americanii pe unde au fost au făcut razboi

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    629

    Deci, o să avem o brigadă multinațională formată din doar 2 națiuni, români și bulgari, că doar bulgarii trmit niște băieți, Polonia, nu se stie exact. Următorul pas care va fi? Încă o brigadă multinațională în Bulgaria, la care trimitem doar noi câțiva răcani? Dacă aș fi Putin, m-aș crăcăna de râs….

  6. #6

    S-au pus cu draqul dacă asta urmăresc!

  7. #7

    Sunteți spălați rău pe creieri. Mulți rusificați prin Oltenia, pe la țară.

  8. #8

    Ai făcut Școala de Șmecherie, o să ai viață la șmecherie.

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5059

    Ce tari suntem

  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5985

    Gata. Am avut mortul bagat in baie (scutul de la Deveselu) acum avem mortu bagat in sufragerie (Brigada multinationala de la Craiova)
    Primul oras atacat din Romania in caz de razboi ghici care ar fi… Craiova, bineinteles.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  11. #11

    Dupa deschiderea colegiului militar de la Craiova cu ajutorul Ministrului Apararii ,acum o sa avem o brigada multinationala la Craiova .

  12. #12
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    477

    Multi au cap, dar il au doar ca sa nu le ploua in gat. Daca ataca cineva (Rusia) Deveselu, ataca America. Baza americana operata de americani. Ai nostri doar pazesc perimetrul exterior.

  13. #13
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5994

    Daca ataca Rusia Deveselu americanii o sa fuga primii de aici si o sa ne lase in bataia bombelor din avioane. Si nu am cap ca sa nu imi ploua in cat desteptule.
    Daca stau bine sa ma gandesc americanii astia atat de ridicati in slavi aveau un plan bine pus la punct sa puna pe butuci Romania prin bombardamente.. asa ca noi aici nu avem prieteni. „prieteni” nu exista la nivel multinational.

    Si asa platim destule taxe de protectie la americani.. Am platit taxe de protectie la turci, la rusi si mai nou la americani.. Asta se intampla cand nu ai o armata puternica… platesti taxe de protectie la altii.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  14. #14
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    478

    Stiu, n-ai deloc

  15. #15
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6002

    Poate tu n-ai..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  16. #16
    Junior
    Data de inscriere
     18-10-2015
    Mesaje
    72

    Doamne cati strategi ! Toate razboaiele au fost pornite pentru si cu BANI ! Niciun sef de stat nu porneste un razboi daca nu are sustinere financiara si daca oamenii de afaceri nu au niciun castig ! La acest moment Putin nu se bucura de o sustinere din partea afaceristilor rusi , asa ca tot ce face el este sa le arate pisica printre gard americanilor . Americanii , la randul lor , sunt ocupati cu campanii electorale , cu un nou presedinte , asa ca acum cercurile de putere nu au timp sa se gandesca la razboi . Oricum nu vroiau sa se bata cu rusii asa ca ne baga pe noi si restul Europei la inaintare in timp ce ei isi vad de ale lor ! Pericolul vine tot de la idiotii de nemti si curvele de francezi ! Nemtii sunt atat de redusi mintal incat sa se creada dumnezei si sa-i provoace pe rusi ( economic daca nu militar ! ) acompaniati indeaproape de cea mai curva natiune ( mai curva chiar decat romanii ! ) – francezii ! Rusilor nu le trebuie nimic de la noi ( daca le trebuia ceva , de 26 de ani vorbeam limba rusa ! ) , asa ca se amuza copios de maimutoiul care se crede presedintele presedintilor dar pe care nimeni nu-l ia in serios . Voi chiar credeti ca rusii se sperie de batalionul de la Craiova ? Aiurea ! Putin nu vrea si nu poate declansa un razboi !!! Ce a fost in Ucraina ? Bogatiile ascunse in platoul continental al Marii Negre ! BANI ! Noi avem bogatii naturale , dar asta au si rusii ( chiar mai multe decat noi ) . Asa ca in timp ce nemtii , austriecii si alti „prieteni” europeni ne fura de sub nasul nostru tot ce ( mai ) avem , rusii se distreaza copios pe seama noastra ! DORMITI LINISTITI ! TATICUL RUS NE VEGHEAZA !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.