Noi zboruri de la Craiova către două destinații

Noi zboruri de la Craiova către două destinații

26.329
29
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiovenii vor putea zbura, din primăvară, către Paris și Veneția. Anunțul a fost făcut, astăzi, de reprezentanții companiei Wizz Air. Potrivit acestora, prețul unui bilet va porni de la 69 de lei. 

 

„Paris și Veneția sunt, ambele, destinații populare cu un istoric cultural bogat și suntem siguri că locuitorii din Craiova vor dori să viziteze aceste orașe frumoase beneficiind de tarifele noastre reduse și să se bucure, în același timp de serviciile excelente de la bord. Ne păstrăm angajamentul față de Craiova și ne vom extinde în continuare rețeaua cu mai multe zboruri atractive pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților români. Echipajele noastre locale, foarte primitoare, așteaptă cu nerăbdare să vă întâmpine la bordul aeronavelor noastre Airbus A320!“, a declarat Gabor Vasarhelyi, corporate comunication manager Wizz Air.

 

 

În plus, se va suplimenta numărul curselor către Londra, Bolognia și Roma. „Acest lucru va duce la un număr de 21 de zboruri pe săptămână ale companiei Wizz Air, la și de la Craiova, deci 3 zboruri în fiecare zi a săptămânii. Suntem încântați să vedem că parteneriatul Aeroportului Internațional Craiova cu Wizz Air ne aduce în fața pasagerilor regiunii Oltenia cu vești bune și sperăm să nu fie ultimele astfel de vești. Până la sfârșitul anului este posibil să mai anunțăm și alte destinații“, a declarat Mircea Dumitru, directorul Aeroportului din Craiova.

 

În 2005 aeroportul a avut 250 de pasageri tot anul, anul acesta autoritățile speră să ajungă la 200.000. Totul a fost posibil datorită modernizării infrastructurii și astfel i-a determinat pe cei de la Wizz Air să facă o bază operațională la Craiova, iar din această toamnă va începe activitatea și Ryanair. „Din 2009 și până în prezent au fost investite peste 15 milioane de euro doar din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj, am accesat și fonduri europene și mă refer la un proiect de 24 de milioane d eeuro prin care a fost reabilitată pista, platforma de îmbarcare a fost extinsă, a fost adus un nou sistem de balizaj, ceea ce a făcut să crească gradul de operativitate al aeroportului“, a declarat Cosmin Vasile, vicepreședinte CJ Dolj.

 

Concurența nu îi sperie pe repezentanții WizzAir care s-au plasat pe primul loc în România în preferințele călătorilor. „Concurența este un fapt de viață, concurența ne-a făcut să devenim cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est, avem încredere în serviciile oferite, avem încredere că ofermi cele mai mici prețuri posibile la cele mai bune condiții, așadar suntem încrezători că ne vom menține pe primul loc atât în România cât și în Europa Centrală și de est“, a declarat Gabor Vasarhelyi, corporate comunication manager Wizz Air.

 

Zborurile către Craiova – Paris (Beauvais) și Craiova – Veneția (Treviso) vor deveni operaționale din luna martie 2017, mai precis 26 martie Paris și 27 Veneția. Prețul de pornire al biletelor către cele două destinații este de 69 de lei. Am făcut o simulare de zbor pentru ambele destinații. Dacă la Venția puteți merge la acest preț din primăvară, la Paris aveți de așteptat până în octombrie 2017. Abia atunci se mai găsesc bilete cu 69 de lei. Reprezentanții Wizz Air spun că numărul biletelor care au acest preț este redus, iar pe măsură de locurile se ocupă în aeronavă tariful crește. Aceasta este politica tuturor companiilor aeriene.

 

 



29 COMENTARII

  1. #21
  2. #22
  3. #23
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2010
    Mesaje
    8

    Ma bucur pentru cele 2 rute noi dar nu inteleg,poate imi explica cineva. Acum cateva luni a fost un sondaj si oltenii au votat 3 posibile noi rute: Bruxelles,Paris,Koln(in ordinea asta)..m-am tot intrebat cand le vor adauga. Acum citesc Paris si Venetia.. De ce astea?

  4. #24

    Bai nene ce bausi? De unde le scoti frate cu zburatul in punctele cardinale?

  5. #25

    Craiova- „Belgia” NICIODATA

  6. #26

    Ba frate-nene-fraiere…dacă te duce capul…..nu sunt doar niște puncte cardinale…ci o acoperire cit mai mare cu zboruri puține…..Dar…..stai calm nu am băut nimic doar ca pe tine nu te duce capul….

  7. #27
  8. #28
  9. #29
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4695

    La cat mai multe rute…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.