Craiova: Elevă lovită pe trecerea de pietoni

Craiova: Elevă lovită pe trecerea de pietoni

10.852
18
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O adolescentă de 16 ani a afost accidentată ușor, ieri, când traversa strada pe trecerea de pietoni, de un șofer în vârstă de 70 de ani.

 

Conform datelor IPJ Dolj, Vlad C., de 70 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Strada ”Horia” către ”Calea Bucuresti”, la trecerea pentru pietoni amplasată după intersectia cu Strada ”Dezrobirii”, a accidentat usor pe B. M, din Craiova, de 16 ani, care traversa strada, regulamentar, pe marcajul pietonal.

 

Polițiștii au intocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



18 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Exist „trecere de pitoni”în Craiova???!!!

  3. #3

    E vina soferului, nu a acordat prioritate! Dar unii pietoni nu se asigura deloc, daca tii la viata ta, asigurate inainte de a traversa, poate soferul nu observa! Ieri cand sofam am vazut o scolarita cum pur si simplu s-a aruncat in pas grabit pe trecere fara sa se uite o clipa in stanga si dreapta! Daca tii la viata ta, clar nu traversezi asa!

  4. #4

    Oooof….gramaticienii unde erau…

  5. #5
  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-09-2016
    Mesaje
    17

    Sunt destui boi care trec pe langa o alta masina care deja oprise la trecere sa acorde prioritate. Bizonii considera ca esti pe marginea cealalalta, si are timp sa treaca, nu mai este prost sa te astepte, si trece pe langa cel oprit, asa gandesc cei cu mintea in colturi, ca si in multe alte cazuri, si uite asa se trezesc boii ca te ia pe capota. Pai ce sa zic, pensionarului asta, ai doresc ca restul vietii sa il petreaca nitel la bulau, ca de despagubiri nu este instare, ca sigur spune ca e necajit si are pensie mica. Toti corditii si mortaciunile la volan. Ar trebuii o selectie drastica, sunt destui bolnavi, orbi, sau cu diverse probleme, sau babalaci care abea isi tarasc basinile conducand masini.

  7. #7

    Ce reflexe mai are ala la 70 de ani oare…

  8. #8

    Unii nu se asigura deloc..te trezești că îți sar pur si simplu în fața mașinii…Dar si unii șoferi trebuie să recunoaștem că circulă cu viteză și ești pe mijlocul trecerii si ei tot nu frânează (proprie experienta…pe lângă faptul că avea viteză mai si vb la telefon…daca nu o aveam pe cea mică în brațe și nu fugeam praf ne făcea )

  9. #9
  10. #10

    Acei soferi despre care faci referire sunt inconstienti, regi ai soselelor, profesionisti in mintea lor, sunt un pericol public! Vad destule situatii pe net „prins a6-a oara fara permis si cu o alcoolemie de peste 0.80” „fara permis si baut, a omorat 2 fetite si a fugit…” . Trist!! Sunt pieton in majoritatea timpului, ai dreptate!

  11. #11

    Trebuie încetinit în apropierea trecerilor de pietoni dar nu sunt toate semnalizate corespunzător și pietonii trebuie sa se asigure că mulți sar ca berbeci pe trecerea de pietoni.

  12. #12
  13. #13

    Trecere de pitoni, avem in Craiova asa ceva?!

  14. #14
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4019

    AR TREBUI SCHIMBATA LEGEA 70 ANI PREA MULT.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  15. #15
  16. #16

    La 70 de ani cred că are reflexe de Sineasca, Ungureni, Nord :-D

  17. #17
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5993

    E plin pamantul de cretini.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  18. #18

    Pitoni?????? Nu mai ies din casă!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.