Chiriile luate la puricat de ANAF

Chiriile luate la puricat de ANAF

7.906
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția Națională de Administrare Fiscală începe o campanie de verificare amănunțită a contractelor de închiriere, informează Agerpres. Președintele ANAF, Dragoș Doroș, prezent la postul public de televiziune a anunțat că s-a constatat că se parctică contractele de închiriere pe sume modice. Sunt însă mulți cei car enu declară la fisc niciun fel de venit din chirii.

„În cazul chiriilor, primul pas este că am pus la punct o campanie de informare și vrem să pornim prin a discuta cu administratori de bloc, în blocurile mai mari unde știm că exist zone sensibile, să informăm proprietarii. Până la urmă, dacă vrem conformare voluntară din partea proprietarilor care închiriază, primul pas este să îi informăm și să știe la ce să se aștepte în caz că nu declară. Pasul doi este să mergem în control și să îi sancționăm”, a spus Dragoș Doroș.

 

Doroș a mai spus că mereu s-au verificat contractyele de închiriere, însă pentru ANAF nu era o activitate prioritară. „Noi nu putem să spunem că nu controlăm proprietarii, dar nu a fost un focus pentru noi. În momentul acesta, proprietarii care obțin venituri din chirii devin un focus pentru noi. Primul pas este campania de informare, pasul doi este de control”, a mai spus președintele ANAF.



5 COMENTARII

  1. #1

    Cum vor ei sa beleasca omul de piele cu impozitarea asta…sunt curios când o sa ii verifice si pe locuitorii din lunca sa vada sursele de venit( sau nu reprezintă o prioritate casele cu cate 3-4 masini noi nouțe in valoare de 60-80 mii de euro fiecare)..? Ia zi anafule , reprezintă prioritate sau nu când ai in curte 3-4 mertane de jumate de milion de $ si nu ai o zi lucrat a?

  2. #2

    Se face ca ploua anaful!Le este teama.

  3. #3

    ANAF, mai duceti-va-n plua noastra!

  4. #4

    Lasa ,ca omul sarac nu are doua sau trei apartamente care le inchiriaza de ani si ani de zile.Eu stiu o pensionara care avea in chirie 3-4 persoane ,a luat chirie ani de zile la rand ,sute de milioane de lei si nu a dat un leu la ANAF .Acum are o casa mare facuta din banii de chirie si nu o cheama Tamara.

  5. #5

    Alea nu se pune :-))))
    Dar trei lei din chirie trebuie verificatii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.