Primele generații de absolvenți ai UMF Craiova se reunesc astăzi și mâine

Primele generații de absolvenți ai UMF Craiova se reunesc astăzi și mâine

4.061
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Primele generații de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie (UMF), care, între timp, au dat reputați specialiști în domeniu, își dau întâlnire astăzi și mâine pentru a depăna amintiri și a împărtăși din experiențele trăite.

Astăzi, 30 septembrie 2016, începând cu ora 11:00,​ va avea loc Întâlnirea de 35 ani​primei​ generații​ în care au fost înscrişi şi studenți din străinătate, din țări precum Iordania,​ Siria, Liban, Maroc și Sud​a​n. În prezent, aceștia îşi desfăşoară activitatea în Franța, Germania, România, Italia etc. ​Evenimentul va avea loc în clădirea UMF (Medicina Veche) – amfiteatru, etaj 1, str. Petru Rareş, nr. 2.​

Al doilea eveniment important este marcat de Întâlnirea de 40 de ani a primei generații de absolvenți ai UMF. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie 2016, începând cu ora 10:00în clădirea UMF – extindere, etaj 1, str. Petru Rareş, nr. 2.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.