Craiova: Termo începe să facă probe ”la rece”, din 3 octombrie

Craiova: Termo începe să facă probe ”la rece”, din 3 octombrie

4.120
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Asociațiile de proprietari și agenții economici racordați la sistemul centralizat de încălzire trebuie să remedieze în cel mai scurt timp toate defecţiunile apărute în subsolurile tehnice ale blocurilor de locuinţe în circuitele de apă caldă sau agent termic pentru încălzire, anunță reprezentanții SC Termo, în condițiile în care societatea va începe să facă probe de luni, 3 octombrie. 

 

Toate pierderile din instalaţiile interioare ale blocurilor de locuinţe vor fi suportate de asociaţia de locatari/proprietari şi agenţii economici beneficiari ai sistemului centralizat de încălzire”, se arată într-un comunicat de presă al SC Termo.



5 COMENTARII

  1. #1

    Deaia ne îneacă CET2 cu cenușă de vreo câteva zile

  2. #2

    Sa se încălzească Olga la fofo cu caldura de la termo

  3. #3

    Esti dus ba baiatule ? tu numesti cenusa fumul scos pe cosuri ? ala iasa in permanenta, ca altfel nu ai avea apa calda. Cenusa daca mai vine, vine de la gropile de la Isalnita, si asta cand bate vantul din vest. Cet 2 Craiova nici nu mai are gropi de cenusa daca vrei sa sti, au fost astupate de ani de zile, era si o balta pe acolo, chiar asa stia lumea, de groapa de cenusa cum urci sus la releu in stanga, era bagata intre doua dealuri impadurite.Vai de capul tau ala sec si plin de cenusa

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6000

    O sa se umple iar Bariera de praf de cenusa si carbuni arsi cand o dudui termocentrala.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    4
    Citat Mesaj initiat de koss®
    O sa se umple iar Bariera de praf de cenusa si carbuni arsi cand o dudui termocentrala.

    Atunci sa nu mai duduie deloc, sa o inchida, sa te speli cu apa rece, si sa stai in fig la iarna, si nu o sa mai te polueze cu praf si fum.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.