Irakeini ascunși sub o mașină, prinși la Vama Calafat (FOTO/VIDEO)

Irakeini ascunși sub o mașină, prinși la Vama Calafat (FOTO/VIDEO)

5.080
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șapte tineri din Irak au fost prinși la Vama Calafat ascunși sub platforma unui microbuz. Aceștia au fost ajutați de un bulgar să treacă frontiera fraudulos. Este vorba de patru femei și trei bărbați care intenționau să ajungă în Germania. Călătoria lor s-a încheiat însă la frontiera României.

 

Cei 7 irakieni au fost depistați în aceasă după-amiază, în jurul orei 14.00,  când la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat,  s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar la volanul unui microbuz cu platformă auto. Vameșilor le-a dat de gândit faptul că microbuzul era gol. Așa că au efectuat un control amănunțit. „Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit, sub platforma microbuzului, un spaţiu special amenajat, la controlul căruia au fost depistate ascunse şapte persoane, patru de sex feminin şi trei de sex masculin. Din primele cercetări, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani“, a declarat Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Dolj.

 

Atât irakienii cât și bulgarul au fost predați autorităților bulgare pentru continuarea cercetărilor.



3 COMENTARII

  1. #1

    Adusi intentionat sa declanseze valul de imigranti. Totul e o inscenare

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6003

    Sa-i trimita de unde au venit. Eu daca ma duc in IRAK si trec fraudulos granita ma impusca Irakienii pe loc.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4693

    Nu le mai place tara lor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.