Grupări de traficanți de droguri destructurate

Grupări de traficanți de droguri destructurate

10.996
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Două rețele de traficanți de droguri au fost destructurate de polițiștii de la Crimă Organizată. Oamenii legii aveau informații că mai multe persoane vând pe piața neagră din Craiova doguri de mare risc. Pentru a da de urma acestora au inflitrat în rândul lor un polițist care a organizat un flagrant.
Astfel, pe 22 septembrie Alexandru Ungureanu și A. C. P., de  28 și 29 de ani au fost prinși asupra lor cu mai multe droguri de risc pe care le aveau la vânzare. „Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. –Serviciul Teritorial Craiova, au prins în flagrant doi doljenicare dețineau în vederea vânzării 10 pastile Ecstasy, 2 grame amfetamine și 10 grame rezină de cannabis (hașis). De asemenea, s-au organizat două percheziții la locuințele celor doi, de unde au ridicat 17 grame de cannabis, 10 grame de rezină de cannabis, 3 grame de amfetamina,  două plante de cannabis, telefoane mobile și 7.350 de lei şi 50 de euro“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Cei doi tineri au fost reținuț și prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură admisă de magistrați. Au făcut însă contestație și  Curtea de Apel Craiova i-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Judecătorii le-au interzis să comunice între ei sau cu alți membri ai rețelei din care făceau parte, să părăsească localitatea, să meargă în baruri sau cluburi, să conducă autoturisme. De asemenea una dintre măsurile insituite de instanță a fost „să se supună unor măsuri de control, îngrijire şi tratament medical, în special în scopul dezintoxicării, inclusiv serviciilor de asistenţă psihologică în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Agenţia Naţională Antidrog, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj“, se arată în încheierea de ședință.
A doua zi, oamenii legii au efectuat alte 5 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o altă rețea specializatăîn traficul de droguri de risc și mare risc. „Anchetatorii au ridicat 300 de grame de cocaină, 50 de grame de cannabis, două grame de rezinăde cannabis, 4 telefoane mobile și suma de 2.700 de lei şi 1.600 de euro. Față de unul dintre aceştia, magistrații  Tribunalului Dolj au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de altul, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Craiova a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile“, a mai spus Amelia Barbu. 
         
Cele două acțiuni au beneficiat de sprijinul operativ al  Direcţiei Operaţiuni Speciale și al D.I.P.I..


5 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4696

    Primii doi aveau ditai reteaua

  3. #3

    Astia sunt pești mici. Unde sunt adevărații traficanți? ? Ăsta este praf în ochi fata de ce se petrec în discoteci.

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4029

    au puso

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5

    Eh, vindeau si ei gumita Turba cu aroma de THC

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.