Hai, Craiova! Nu fi obraznică, cei buni vegheaz-asupra ta!

Hai, Craiova! Nu fi obraznică, cei buni vegheaz-asupra ta!

4.568
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mă gândeam, după meciul CS Universitatea Craiova cu FCSB, la frustrare. Mă gândeam la frustrare și după recentul raport al Curţii de Conturi referitor la cum a gestionat Asociaţia ”Craiova Capitală Culturală Europeană 2012” banii pentru competiție, în bună parte proveniți de la Primăria Craiova. Da, din banii craiovenilor. Diferența e că, în primul caz, fotbalul e o afacere particulară, care generează adorații în rândul unora dintre cetățeni, până la urmă, voit și nesiliți de nimeni. E treaba lor că sunt fani, suporteri și o fac pe propria răspundere, vârându-și mâna în propriul buzunar pentru deplasări și bilete. craiova capitala europeana

 

Suntem oripilați că, deși evident, unii câștigă fără să merite, prin furt pe față. Da, e strigător la cer! Dar, să fim serioși, din cer încă nu a răspuns nimeni, așa încât dreptatea are să vină – dacă o să vină – prin căile legale.

 

Pe parte culturală, la Craiova, Curtea de Conturi spune că Asociația ACCCE2021 a cheltuit și nu poate justifica UN million de euro. Adică 45 de miliarde de lei vechi. Asta ca să fie oficial ceea ce o parte a presei ”delira” încă de pe vremea când ”oamenii de cultură” făceau și implementau strategii de o manieră grosieră, pe bani mulți, plesnindu-i pe jurnaliștii care semnalau nereguli ca pe niște copii obraznici. Și reamintesc două exemple: lansarea oltenească a candidaturii orașului la Bruxelles și banii așa-zis plătiți unei lungi liste de tv, ziare și site-uri, unele inexistente, pentru reclamă și promovare.

 

Niciodată reprezentanții Asociației Craiova Capitală Culturală nu au răspuns solicitărilor formulate de mass-media, cocoțați fiind pe un ”NOI SUNTEM O ASOCIAȚIE DE DREPT PRIVAT și NU TREBUIE SĂ VĂ DĂM SOCOTEALĂ”. Au dat cu ”flit” la fiecare întrebare, le-au râs în față celor care au semnalat derapajele. Așa, ca Gigi Becali aseară!

 

Și, NU, nu era vorba că unii nu voiau ca orașul în care trăiesc să nu candideze sau să nu câștige competiția asta. Asta avea să stabilească juriul. Aici era vorba despre suspiciunea că unii ”tocau” din banii pentru competiție și o făceau într-un mod evident. Așa, cum a fost penalty-ul din meciul de aseară dictat în favoarea FCSB. Dar, în situația de aseară, ce să-i faci? N-ai ce să-i faci! Arbitrul a decis!

 

Bine că în cazul Asociației Craiova Capitală Culturală nu a decis încă nimeni ce se va întâmpla. Oare cine și când va da milionul înapoi? Președinții care s-au perindat la conducerea Asociației? De unde? Sau o să apeleze din nou la sponsori? 

 

Hai, nu fiți tăcuți, întoarcem și celălalt obraz să ne plesniți pentru obrăznicie! 



4 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6012

    Presedintii care s-au perindat pe la conducerea asociatilor nu se mai satura de bani. Ii vezi pe strada prin limuzine de sute de mii de euro si isi dau niste aere de parca ar fi aterizat pe planeta Pamant de pe Marte.
    Dupa ce ca sunt full de bani au mai ciugulit si pe prostia Craiovenilor pe spinarea craiovenilor cu tampenia asta de Asociatie culturala care a luat bataie la fundu’ gol de la.. Timisoara si nici macar in finala concursului nu a ajuns.

    Asta este. Jaful din banul public al tuturor la noi in regiunea retardata Oltenia este sport national.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #3
  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9131
    Tel : 0768 32 22 23Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.