Grădiniţa ”Luceafărul”, modernizată cu ajutorul unei fundații sprijinită de Bon Jovi

Grădiniţa ”Luceafărul”, modernizată cu ajutorul unei fundații sprijinită de Bon Jovi

5.993
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cadre didactice, părinţi și deținuți de la Penitenciarul Craiova au lucrat trei zile voluntar pentru îmbunătăţirea şi modernizarea imobilul și a spațiului din curtea în care funcţionează Grădiniţa cu Program Normal „Luceafărul”, structură a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Craiova. Suportul financiar a fost acordat de Fundaţia Benefit&Joy, Germania, care desfăşoară proiecte sociale în România din 2012, și care este sprijinită de trupa rock Jon Bon Jovi. gradinita 1

 

Grădinița a fost renovată în cadrul proiectului de voluntariat comunitar „Prietenie… dincolo de hotare”, pentru ca preșcolarii și cadrele didactice să-și desfăşura activitatea în condiții bune. Actiunea a beneficiat de sprijinul Penitenciarului Craiova prin forţa de muncă calificată, printr-o colaborare – a doua la număr – cu Fundaţia Benefit&Joy, care a suportat toate costurile.

 

Benefit&Joy luptă împotriva sărăciei din Estul Europei şi crede că sărăcia nu este numai o problemă regională, deoarece într-o lume globalizată nu există frontiere reale, ci totul este conectat şi interdependent.

 

Credem şi promovăm ideea că muzica poate influenţa pozitiv lumea în care trăim. Muzica nu ţine cont de graniţe şi aduce oamenii împreună, fără să ţină cont de modul lor de viaţă, de vârstă, sex, religie sau origini sociale. Ideea şi motivaţia au venit de la trupa rock Jon Bon Jovi, care ne sprijină din anul 2007”, spun reprezentanții Fundației Benefit&Joy.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4038

    FELICITARI

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.