Craiova: Bărbat urmărit de poliție, după ce a furat o Dacia 1304...

Craiova: Bărbat urmărit de poliție, după ce a furat o Dacia 1304 și a condus-o băut și fără permis

11.598
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Un craiovean de 55 de ani a dat ”lovitura vieții”, azi-noapte, după ce a furat o mașină Dacia 1304, și a plecat cu ea la primbare prin oraș. Numai că o patrulă de poliție a observat autoturismul, pe B-dul Decebal din Craiova, și i-a făcut șoferului semn să oprească, pentru că mașina se deplasa ba la stânga, ba la dreapta pe stradă.

 

Polițiștii de la Secția 4 Craiova i-au făcut semnal regulamentar de oprire șoferului, dar acesta nu s-a conformat, demarând în trombă la volanul Daciei. Polițiștii au plecat în urmărire, dar, la scurt timp, șoferul a oprit mașina, a coborât de la volan şi a încercat să fugă printre blocuri. Bărbatul a fost prins repede, iar agenții l-au identificat: Alexandru Pațachia, de 55 de ani, din Craiova, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 

Mai mult, craioveanul mirosea puternic a băuturi alcoolice. Însă polițiștii nu i-au putut face testul pentru depistarea nivelului de alcool pentru că acesta suferise recent o intervenție chirugicală la laringe, fapt confirmat de medicii de la spital, unde craioveanul a fost dus ulterior, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei. Dar, acesta a refuzat să-i fie luat sânge.

 

Polițiștii craioveni au stabilit faptul că persoana în cauză, cu puțin timp înainte de a fi depistat de polițiști, a sustras autoturismul, profitând de faptul că avea una dintre portiere neasigurate şi cu ajutorul unei chei a pornit maşina. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, conducere fără permis și refuz recoltare probe biologice”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

Dacia 1304 furată de craiovean îi aparține unui mehedințean care venise în vizită la Craiova.

Fotografie simbol



7 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6020

    Adevarul ca s-au inmultit furturile auto in Craiova. Sunt foarte foarte multe furturi de accesorii auto, distrugeri auto, gasti de cartier de copii sau oameni fara trecut, prezent si viitor care umbla brambura noaptea si fac furturi si distrugeri. Politia inainte mai patrula pe strazi mai lua datele unora acum nimic.. nicio patrulare. Ai dracu gabori pe mine m-au legitimat de N ori dar pe retardatii astia nu au curajul sa se atinga de ei.. Oare fiindca unii sunt asa mai negrii si nu au politistii curajul sa le ceara buletinul si sa-i intrebe de sanatate?

    Pe politie o doare in dos. Daca aveti vreo paguba sau vreo distrugere o sa prinda infractorii gaborii astia la sfantu’ asteapta..
    Politia Comunitara este degeaba
    Jandarmii mai prind si ei unul dintr’o suta dar avand noroc chior

    Primaria si Consiliul local nu se intereseaza de zonele cu infractionalitate ridicata. Ar putea sa monteze camere video in aceste zone chiar pe fonduri europene dar nu vor.

    Cetatenii ce sa faca? Sa se roage la Boca sa nu vina hotul sau tembelul sa le zgarie masina sa le fure sau sa le dezumfle rotile cu cutitu??

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    445

    Milițieni nesimțiți, secția 3, de exemplu, se ocupa de baloane colorate, mâzgălituri pe asfalt și cum merge leguma în piață!!!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    151

    Daca si cei trecuti de 50 de ani mai fac asa ceva..VAI VAI..ce sa mai zic de tineret….s-a dus pe pla tara asta!

  4. #4
  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4033

    PROSTUL.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4703
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Daca si cei trecuti de 50 de ani mai fac asa ceva..VAI VAI..ce sa mai zic de tineret….s-a dus pe pla tara asta!

    )

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-09-2009
    Mesaje
    26

    hahaha….a demarat in tromba…si pe urma a rupt-o la fuga…hotul nostru este dovada vie ca nu conteaza varsta ca sa demarezi in tromba…sa-i alergi pe politisti…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.