Radu Preda vrea să se întoarcă la Primărie

Radu Preda vrea să se întoarcă la Primărie

5.143
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Radu Preda este singurul candidat înscris la concursul pentru postul de administrator public al Primăriei Craiova. Postul a rămas vacant după ce chiar Radu Preda a demisionat în momentul în care a fost pus sub control judiciar în dosarul DNA în care este trimis în judecată alături de primarul Lia Olguța Vasilescu pentru fapte de corupție. În momentul de față este trimis în judecată în stare de libertate.

 

Primăria Craiova a scos la concurs postul de administrator public pe 19 septembrie, iar până pe 30, când a fost termenul limită de depunere al proiectului de management singurul candidat înscris a fost Radu Preda. Dosarul său a trecut de etapa de selecție, iar în perioada 12-13 va fi analizat proiectul de management, se arată în anunțul publicat pe site-ul primăriei.

 

Radu Preda a devenit administratorul public al Primăriei Craiova pe 13 februarie 2015, tot în urma unui concurs. Înainte de a prelua funcția de city-manager a condus RAADPFL Craiova și RAT Craiova.



25 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Un hot deosebit .Nu a furat destul pe unde a fost si acum vrea sa se intoarca la ciolanu mare de la primarie.

  4. #4

    Voi ganditi cumva?Capabil la ce,la furat?Asta a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie si voi vreti sa se intoarca din nou la furat ..

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6027

    Nu-l suport pe acest individ. M-am saturat de gașca roșie de incompetenți ori infractori după caz.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6
  7. #7
    Oldtimer
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1052

    Un cacao fara margini, auzi si tu lacheii ce zic „merita, om deosebit” doamne fereste, prostia e la cote maxime in DJ.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4040

    ASTIA AU INEBUNIT TOTI VIN PLEACA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  9. #9
  10. #10

    „Zis” Vanghelie din Craiova

  11. #11
    mpr
    Junior
    Data de inscriere
     10-12-2014
    Mesaje
    71

    Leibniz spunea ca trăim în cea mai bună dintre lumile posibile, fiecare în parte la timpul respectiv – de când spunea el treaba asta si pana in prezent lucrurile au degenerat schimbând radical sensul de mai sus Acum in loc de buna putem pune ridicola in cel mai fericit caz. Daca nu-i o gluma si tind sa cred ca nu e – in lumina ultimelor stiri cu privire la Zgonea am tendinta sa privesc absurdul, anomalia si alte asemenea ca pe ceva firesc, am si eu niste propuneri…mai ales ca-n primarie au existat numai caractere eu ma gadeam sa o recuperam si pe madam Miulescu si sa facem iar (din nou) o grande famiglia Asta, fratii Preda la nevoie il punem si pe Stroe alaturi de colegu si pretenaru Stelica Baragan ca tot e Zgonea in carti apelam si la Gust si tot asa macar daca-i bal si e pe bani publici sa ne dam foc la valiza. Hai sa fie primit…zic, nu dau cu paru. In momente ca asta ma bucur sincer ca nu suntem o putere nucleara …scenariile astea imi dau convingerea ca daca eram – de la noi incepea sfarsitul.

  12. #12
  13. #13

    Unde sunt specialiștii PSD-PCR?? Cu panaramele astea se laudă penalii habarniști, Dragnea, Ponta și Olga?? Cu ăștia se laudă agenții sovietici din PSD, partidul ”românesc”, ”social-democrat”???
    Am ajuns ca ”Republica” Moldova din cauza acestui PSD de la Moscova.

  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-08-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    40

    „Primăria Craiova a scos la concurs postul de administrator public pe 19 septembrie, iar până pe 30, când a fost termenul limită de depunere al proiectului de management singurul candidat înscris a fost Radu Preda. ”
    E imposibil pentru cineva din afara sistemului sa se prezinte la un concurs unde trebuie sa predea un proiect pentru oras, in 10 zile este IMPOSIBIL sa se califice. Individul de mai sus vine deja cu dosarul gata facut (SINGURUL CANDIDAT ).

  15. #15

    Numai la noi condamnați vor și pot ajunge iar în instituțiile statului…

  16. #16

    Deci Radu Preda e singurul care s-a inscris la concurs? Las ca vine iar PNL la alegeri si ne vorbeste de oamenii lor pregatiti. Prost obicei am deprins ….

  17. #17

    Zona oltenia pe primul loc la șomaj

  18. #18

    ce le mai place astora sa fie administratori publici! sunt pusi politic , cu merite de lipitori de afise, dar vor avea o gramada de subordonati, chiar si subordonati din categoria functtilo publice, desi legea interzice categoric acest lucru. dar cine sa remarce acest lucru? controlul de tutela? Vax! Agentia funtionarilor publici? Vax!!! Politicul manipuleaza funtionarul cum vrea el tocmai cu ajutorul institutiilor statului care ar trebui sa impiedice asta.

  19. #19

    Sa nu ai decenta de a te retrage până se lămurește problema penală arată cata nesimțire ,tupeu,ignoranta si sfidare ai fata de toată lumea ,asta-i omul si din păcate asemenea specimene sunt promovate de clasa politică românească !

  20. #20

    Da este o mare nesimtire, persoanele care sunt cercetate pt diferite fapte de coruptie ar trebui sa nu mai fie lasate sa candideze pentru functii publice, si chiar asa PSD-ul nu mai are in Dolj alti oameni competenti care sa candideze, trebuie tot penalii sa ocupe functii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.