Radu Preda vrea să se întoarcă la Primărie

Radu Preda vrea să se întoarcă la Primărie

5.141
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Radu Preda este singurul candidat înscris la concursul pentru postul de administrator public al Primăriei Craiova. Postul a rămas vacant după ce chiar Radu Preda a demisionat în momentul în care a fost pus sub control judiciar în dosarul DNA în care este trimis în judecată alături de primarul Lia Olguța Vasilescu pentru fapte de corupție. În momentul de față este trimis în judecată în stare de libertate.

 

Primăria Craiova a scos la concurs postul de administrator public pe 19 septembrie, iar până pe 30, când a fost termenul limită de depunere al proiectului de management singurul candidat înscris a fost Radu Preda. Dosarul său a trecut de etapa de selecție, iar în perioada 12-13 va fi analizat proiectul de management, se arată în anunțul publicat pe site-ul primăriei.

 

Radu Preda a devenit administratorul public al Primăriei Craiova pe 13 februarie 2015, tot în urma unui concurs. Înainte de a prelua funcția de city-manager a condus RAADPFL Craiova și RAT Craiova.



25 COMENTARII

  1. #21

    fara cuvinte! un hot se intoarce la primarie sa mai fure iar ! justitia doarme?

  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4709

  3. #23

    La pușcărie cu penalul asta

  4. #24

    E capabil să fure în continuare penalul asta

  5. #25

    Ai perfecta dreptate ,părerea mea este că și moldovenii sunt mult peste noi ,am fost în Banat adică în Timisoara servicii multe, salarii mari dar din păcate infrastructura este praf fata de cea din Craiova, respect mare ptr.locurile de muncă și fabricii foarte multe ,spitalul Bega are doctorii foarte buni dar spitalul este dezastru în schimb cel privat Premier este deja occident ,respect medicii infirmiere asistente ,acolo spaga nu există ca la noi în Craiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.