Întârzieri cu ridicarea gunoiului din cauza unor restricții la Depozitul Ecologic Mofleni

Întârzieri cu ridicarea gunoiului din cauza unor restricții la Depozitul Ecologic Mofleni

4.787
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Programul de ridicare a deșeurilor de către SC Salubritate Craiova SRL a fost decalat, anunță operatorul, ca urmare a restricționării accesului autogunoierelor în Depozitul Ecologic Mofleni. Programul de ridicare a deșeurilor din Craiova și, parțial, din comuna Malu Mare a fost decalat. Totodată, graficul de colectare a deșeurilor în orașul Bechet și în comunele care fac parte din ADI Salubris Dolj nu va putea fi respectat.

 

În Craiova, Bechet și comunele Almăj, Bucovăț, Ghercești, Ișalnița, Malu Mare, Șimnicu de Sus și Vârvoru de Jos vor apărea decalaje, iar Sc Salubritate spun că nu poate avansa un termen până la care situația va fi remediată ”având în vedere faptul că SC Eco Sud SA, societatea care administrează Depozitul Ecologic Mofleni, nu a răspuns adresei transmise de societatea noastră în data de 04.10.2016, prin care solicitam să ne fie comunicată durata previzionată pentru executarea lucrărilor în rampa ecologică precum și intervalul orar în care accesul zilnic va fi restricționat”.

 

Precizăm faptul că desfășurarea activității de colectare a deșeurilor este legată strict de cea de depozitare și că, practic, colectarea deșeurilor nu poate fi realizată dacă nu este asigurată depozitarea acestora în Depozitul Ecologic”, explică reprezentanții SC Salubritate Craiova. Potrivit acestora, SC Eco Sud SA a notificat societatea că, în data de 03.10.2016, între orele 7.00-13.00, „accesul în Depozitul Ecologic Mofleni va fi temporizat din cauza unor lucrări tehnice menite să asigure optimizarea spațiului de depozitare din celula 5”. De asemenea, în data de 03.10.2016, SC Eco Sud SA a anunțat că „în data de 04.10.2016 programul de funcționare al Depozitului Ecologic Mofleni va fi temporizat începând cu ora 12.00 pentru continuarea lucrărilor tehnice menite să asigure optimizarea spațiului de depozitare din celula 5”. În cursul serii de 04.10.2016, SC Eco Sud SA a notificat din nou societatea noastră cu privire la faptul că, în data de 05.10.2016, începând cu ora 12.00, accesul în Depozitul Ecologic Mofleni va fi „temporizat”.



7 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Ce „depozit ecologic” ca miroase pana la ciuperca noaptea si ei fac parc acvatic la 1 km de groapa de gunoi cac..ii ….. Si mai rau o amplaseaza si langa un parc natural unde vin o multime de copii… Oare microbii aia nu ajung prin aer pana acolo, asta nu se intreaba nimeni ? Oare aerul ala este respirabil cand mirosul este insuportabil ???

  3. #3

    Incompetenta pe răbdarea romanilor … sincer din cauza asta unele proiecte care dau bine pe hârtie în practica dau greș … prost o fi ăla care sta de o luna cu deșeurile de plastic și metal în curte în saci și care nu le arunca în continuare la gramada cu restul deșeurilor …

  4. #4

    Si sa nu mai vorbim si de gunoaiele aduse din Italia, ca si cind n-ar ajunge al nostru

  5. #5

    este o nesimtire totala din partea autoritatilor

  6. #6

    Doamna Primar ce zice?Stâ bine -mersi īn fotoliu, nu?

  7. #7

    Dna . Primar o s.ge pe unde poate !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.