Un șofer grăbit s-a răsturnat cu mașina

Un șofer grăbit s-a răsturnat cu mașina

14.987
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Accident spectaculos în acestă seară! O mașină s-a răsturnat, iar alte două au fost grav avariate. Trei persoane au ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Râului și Câmpia Islaz. Șoferul unui Seat care traversa strada Râului, a pătrums în intersecție fără să se asigure și a fost lovit de un Fiat. Impactul a fost atât de puternic încât Seatul s-a răsturnat și a lovit o Dacie 1310 oprită pe sensul opus ca să acorde prioritate. Șoferul vinovat, dar și o pasageră, precum și șoferița Fiatului au ajuns la spital cu răni. „Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză de fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.



9 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    prea multe accidente in ultimele zile in Craiova! s-au aliniat planetele?!

  4. #4

    Data viitoare nu mai face pentru ca este sofer bun .

  5. #5

    Se face tulburelu, se apropie sarbatorile. Incep accidentele.

  6. #6

    Pe mine ma lovit parcat nu ma mir

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    367

    Daca avea viteza mare e de vina ala cu Fiat-ul ca daca l-a vazut ca vine tare si tot s-a bagat e prostia lui cu prostii e bine sa nu te pui il vezi ca vine tare dao in morti ei de prioritate care o ai lasal fai loc ca la 100 la ora daca are nu se mai opreste ala sa iti acorde nimic .Am lasat multi prin giratorii ca i-am vazut ca vin tare si am pus frana chiar daca aveam prioritate si fara sa claxonez si sa ii injur ca un cretin needucat am zis asta este dar multi sunt extrem de prosti vad venind tare dar nu eu am prioritate si dai nu il lasa si injura si lupta poate se urca si pe tine dar prostii se simt loviti si nedreptatiti pai cum io am prioritate si trece ala ? Mi se par cei mai pericolosi cei care dorm la volan si merg cu 30 40 la ora pleaca de la semafor dupa ce mai trece 1 minut decand s-a facut verde au si reflexe proaste am observat deaia merg asa incet ca nu ii duce bibilica stiu ca au viteza de reactie extrem de proasta , pentru ei la 30 40 la ora se simt ca si cum ar merge cu 100 , am intalnit multi cretini extrem de periculosi si lenti care pun frana brusca ca vad un pieton care e pe sensul celalat de mers si abia pune pasul sa traverseze pun frana si asteapta 2 min pana ajunge pietonul sa treaca era sa lovesc multi astfel de dobitoci in cur noroc ca ma tin franele .

  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4053

    GRABA ASTA PARCA AU INEBUNIT.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5097

    viteza?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.