Razie și în târgurile din județ. Polițiștii au confiscat 850 kg legume

Razie și în târgurile din județ. Polițiștii au confiscat 850 kg legume

5.420
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

17 persoane fizice autorizate din Dolj au fost controlate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și inspectori ai Departamentului de Inspecții al MADR. Oamenii legii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale de peste 49.000 lei și au dispus confiscarea a 850 kg legume – fructe; 350 kg grâu; 200 kg. porumb; 200 kg făină; 7,3 metri cubi de cherestea răşinoasă şi 305 pachete ţigări.

 

Duminică, 9 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat şi executat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor – fructelor” și prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală din domeniul „comercializării produselor accizabile”.

 

Spre exemplu, în urma controlului efectuat în Târgul de Săptămână din comuna Melineşti polițiștii au depistat comercianți care vindeau grâu și porumb fără documente de proveniență. Pe de altă parte, au constat că unele produse se vindeau în alte spații decât cele autorizate pentru comercializare.

Fotografie simbol



12 COMENTARII

  1. #1

    Vai de mama noastră, ce acțiune! Pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor – fructelor”.
    Păi aia la țară din ce să traiască, dacă nu din agricultură?! Treziți-vă la realitate, dormiți în caciuli, VĂ ÎNCĂLȚAȚI CU FESUL!
    Lumea are femei la produs, fac trafic de carne vie și voi combăturăți evaziunea fiscala făcută de țărani cu trei chite de mărar, două de leuștean si o legătură de ridichii! Vai de mama noastră! Nu mai aveam leac, suntem un popor de PROȘTI și de aia ne arată occidentul cu degetul de la picior!!! NE MERITĂM SOARTA!

  2. #2

    E normal trebuie sa bage si eii ceva la murat ca doar vine iarna , e jalnic bai milogilorrr

  3. #3

    Împuțiți dracu găsirati vinovații pentru doua luni acum puteți dormi incapabililor

  4. #4

    Pe aia de vand legume pe baza de tutun nu-i vede nimeni?sau cotizeaza suficient?

  5. #5

    Te duci in piata si te inpiedici de aia cu tigarile…rusine !!!

  6. #6

    Acolo e marea evaxiune, unde vinde omu’ cu dubla si niste oua si cevs pasari… pai daca vinde omu’ , vinde sa traiasca…. pe samsari din Piata mare nu-i vede nimeni ca doar sunt sub nasul celor de la taxe si impozite… ca deaktfel si cei care stau in pasajul de sub blocul Daewo..

  7. #7

    De ce nui controleaza pe ei acasa sa vada lazile de gogosari, muraturile , prunele si multe altele ,,, hotiiii,,, milogiii

  8. #8

    Tiganii cu palate nu ii vad. Nu intreaba de unde au avut bani. Intreaba amaratii de tarani care muncesc pt fiecare leut…mortii ei de tara!

  9. #9
  10. #10

    Unde au ajuns legumele confiscate?

  11. #11
  12. #12

    sa se dea locuri de munca,din ce sa traiasca saracii oameni,anaful sta pe spatele statului,ei pe spatele cui sa stea?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.