Accident mortal, la Rojiște

Accident mortal, la Rojiște

23.376
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 1,00)

Un bărbat de 44 de ani, Cornel Avram, din Rojiște, a fost rănit mortal, azi-noapte, pe D.N. 55, în localitate, de Marinel Șolea, un șofer de 37 de ani, din Bechet, care se deplasa, la volanul unui Renault Megane, dinspre Bechet spre Craiova. Victima mergea pe partea carosabilă când a fost lovită.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiuniilor de ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhivă

 



7 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Și primarul comunei de ce nu este judecat pentru ucidere din culpa?? El erea obligat sa facă și sa întrețină trotuarele pentru pietoni. Conform Legii Drumurilor.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     07-08-2008
    Mesaje
    129

    Clar soferul e vinovat. Insa aveti foarte mare atentie cand treceti prin Rojiste, mai ales seara, pentru ca in zona aia toata lumea merge pe partea carosabila. De fiecare data cand trec pe acolo nu merg cu mai mult de 40 la ora. Sa nu mai spun ca chiar acum vreo trei zile treceam pe acolo si am vazut cand un sofer si-a aruncat doza de bere si s-a urcat la volan; ca na asa e la tara( din cate am observat majoritatea sunt de etnie rroma).

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6033

    Mergeti fratilor usor prin comunele si satele de la noi ca nu stiti peste cine dati. Daca nu aveti viteza mare va doare in basca daca se intampla ceva neprevazut.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5092

    nemernic soferul

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    41

    Foarte tare !!! citez: „a fost ranit mortal” ? cum vine asta ca nu pricep

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.