Dolj: 45 de candidați la funcția de director de școală nu au...

Dolj: 45 de candidați la funcția de director de școală nu au promovat concursul

8.071
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Peste 85% dintre candidații din Dolj care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director în şcoli, au trecut de prima probă – testul grilă – care a fost susținut, miercuri. Procentul exact al promovabilității este de 86,42%.

 

Potrivit inspectorului general al IŞJ Dolj, Lavinia Craioveanu, 4 candidaţi au fost absenţi şi 45 de candidaţi, din cei 302 care au susţinut proba, au fost declaraţi respinşi. În total, în Dolj, sunt 879 de dascãli care fac parte din corpul de experţi şi aveau dreptul sã se înscrie la concurs. „Sunt mândrã pentru că directorii în funcţie au confirmat că sunt bine pregătiţi prin notele pe care le-au obţinut”, a spus Craioveanu.

 

În perioada 17 octombrie – 17 noiembrie se vor desfășura și probele de evaluare a CV-urilor și interviurile.

 

În organizarea acestui concurs au fost implicate 1.200 de persoane – membrii comisiilor pentru evaluare şi observatori. În Dolj, sunt 194 de funcții de director și 73 de posturi de director adjunct în cadrul unităților de învățământ preuniversitar, categorie în care sunt incluse și centrele de asistență pedagogicã, unitățile de învățământ special, centrele școlare pentru educație incluzivã, centrele de excelență, cluburile și palatele copiilor.



10 COMENTARII

  1. #1

    Este greu tovarasi ,este greu cand nu mai este partidul sa va dea subiectele.A venit vremea sa promovati pe bune,nu pe pile politice cum ati fost invatati.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Mesaje
    41

    Dacă ați vedea ce subiecte au fost… Gen ce are măgarul coadă sau coamă , la ce se folosesc mănușile etc..

  3. #3

    la ce subiecte{de gradinita} s-au dat ….trebuiau sa promoveze toti,bataie de joc.

  4. #4
  5. #5

    Ne mai intrebam de la cine sa invete si bietii copii!

  6. #6

    Tabla înmulțiți o știau ))

  7. #7

    De ce nu le dă și numele celor 45 ? Ori fi fost directori pe la școli de renume până acum …să nu mai vorbim de inspectoratul școlar ca si acolo e prăpăd tot politic sunt puși

  8. #8

    …vechile numiri politice a unor persoane fără nici o aptitudine de conducere!

  9. #9
  10. #10

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.