Scuterist băgat în spital de un șofer neatent

Scuterist băgat în spital de un șofer neatent

13.655
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 53 de ani a ajuns, în urmă cu puțin timp, la spital după ce scuterul pe care se afla a fost lovit de un autoturism. Șoferul în vârstă de 55 de ani, intenționa să intre într-o benzinărie de pe Rocadă, aflată pe celălat sens de mers, iar când a virat stânga nu s-a asigurat și a intrat în plin în scuter. În urma impactului motoscuterul s-a făcut praf, iar conducătorul sucuterului a fost transportat la spital de ambulanța sosită la fața locului. Ambii șoferi sunt cercetați, cel care a provocat accidentul pentru vătămare corporală din culpă, iar scuteristul pentru că a condus băut. „Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul șoferului auto valoarea indicată a fost de 0,05 mg/l alcool pur în aerul respirat, iar în cazul conducătorului mopedului 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat. Se vor recolda probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corprorală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

 



12 COMENTARII

  1. #1

    Nu suntem inca suficient de civilizati in trafic cat sa conducem alaturi de motocicliști si bicicliști..

  2. #2

    In ce hal s-a ajuns, la ora 17 in mijlocul zilei fac 2 accident si ambii au consumat alcool in timp ce conduceau. Bestial!

  3. #3

    Dar de faptul ca amandoi erau luati in freza ce zici!

  4. #4

    Stie cineva cum il cheama pe cel de pe scuter?

  5. #5

    Asa e cand ai oglinda la masina doar de design

  6. #6

    „Eugen Bufteanu, de 53 de ani”

  7. #7

    La cel cu 0,05 poate fi o eroare…

  8. #8
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6057

    Haha.. asta cu scuteru era sa dea peste mine pe trecere(nu mi-a acordat prioritate) intre orele aproximativ 2 si 3.. Pe strada Pelendava se ducea catre rocada ) Era cam damblagiu. Am vrut sa-i dau o palma dupa cap dar m-am gandit ca si asa era distrus de soarta.. Na’ ca a comis’o idiotul ca a dat de altu’ mai idiot ca el.

    Eu cand v-am zis sa va faceti o rugaciune, o incantatie, niste formule de pozitivare ori ceva yoga, orice inainte sa va urcati la volan sau ca pietoni in Craiova v-am dat un sfat util..

    Era imbracat in geaca neagra si o basca pe cap ala de pe scuter si cred ca sigur era ala care era sa ma petardeze pe trecerea de pietoni ). KARMA tata !!..

    Cred ca da’ia nici nu a oprit scuterul la trecere ca i-a fost ca o sa cada cu el )

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  9. #9
  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    50

    In urma impactului motoscuterul s-a facut praf ? hai nu pe bune, pozele nu arata acest lucru. Eu zic sa nu mai exagerati si sa dramatizati. Asa zisii ziaristi sunt campioni in a dramatiza si in a exagera de dragul de aparea mai interesante cele spuse.

  11. #11

    eu nu inteleg ce treaba are oglinda cu accidentul,daca citim bine articolul conducatorul autoturismului facea stanga ,iar scuterul era pe celalalt sens de mers,ii venea din fata nu ?

  12. #12

    Cel mai dezordonat oras din punct de vedere al conduitei in circulatie! M-am mutat de putina vreme in Craiova dar aici am gasit cea mai urata atituine in trafic din cate am intalnit. Ma explic: Nimeni nu semnalizeaza la schimbarea directiei de mers. Am impresia ca aici e optionala semnalizarea. Intrarea in sensurile giratorii se face dupa ureche. Nimeni nu se incadreaza pe banda aferenta directiei de mers. Taximetristii…..mda… Cele mai urate masini de taxi sunt in Craiova. Logic ca nu le pasa de rebuturile lor si circula de parca nu ar mai fii si alti participanti la trafic. Sa nu mai vorbesc despre condusul agresiv si agresivitatea la volan.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.