Solomon: Se va face sondaj pentru desemnarea candidatului la Primărie

Solomon: Se va face sondaj pentru desemnarea candidatului la Primărie

379
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Alianţa dintre PDL, UNPR, PNŢCD şi PER va fi lansată la începutul lunii martie. La Craiova, va fi realizat un sondaj pentru desemnarea candidatului la Primăria Craiova.

Cei şapte consilieri care au votat bugetul propus de Primăria Craiova se vor regăsi pe listele de candidaţi ai UNPR. „La Craiova s-a discutat să se facă sondaje de opinie şi să susţină un candidat. Orice neînţelegere va fi dezbătută la nivel de alianţă, ori se va merge pe liste separate. Au convenit ca primarul să îşi întocmească o listă cu jumătate plus unu candidaţi pe locurile eligibile”, a declarat Antonie Solomon. Şi în cazul candidaţilor la Consiliul Judeţean Dolj va fi realizat un astfel de sondaj. Printre cei care ar putea să fie nominalzaţi se află şi Eugen Georgescu şi Cornel Mondea.

Solomon a mai precizat că nu îl va susţine pe Sorin Iordache pe lista de consilieri ai UNPR. „Suntem incompatibili”. Referitor la o posibilă canidatură pentru postul de viceprimar al Craiovei a lui Sorin Iodache, Solomon a declarat: „Sorin Iodache şi-a manifestat dorinţa să fie orice, dar să fie director”.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.