Radu Preda este noul administrator al primăriei

Radu Preda este noul administrator al primăriei

6.714
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Radu Preda, singurul candidat înscris la concursul pentru postul de administrator public al Primăriei Craiova, a obținut media 96,16 la cele două probe, cea a proiectului de management și a interviului. Radu Preda a demisionat în momentul în care a fost pus sub control judiciar în dosarul DNA în care este trimis în judecată alături de primarul Lia Olguța Vasilescu pentru fapte de corupție. În momentul de față este trimis în judecată în stare de libertate.

 

Primăria Craiova a scos la concurs postul de administrator public pe 19 septembrie, iar până pe 30, când a fost termenul limită de depunere al proiectului de management singurul candidat înscris a fost Radu Preda. Dosarul său a trecut de etapa de selecție, iar în perioada 12-13 va fi analizat proiectul de management, se arată în anunțul publicat pe site-ul primăriei.

 

Radu Preda a devenit administratorul public al Primăriei Craiova pe 13 februarie 2015, tot în urma unui concurs. Înainte de a prelua funcția de city-manager a condus RAADPFL Craiova și RAT Craiova.



9 COMENTARII

  1. #1

    …cand a fost concursul??pt ca stiu ca s-au depus niste CV-uri,sau au ajuns in jiu..

  2. #2

    Concurs?…..Hai sa fim serioși!

  3. #3

    Da..am uitat sa zic…”concursul”…

  4. #4

    Pleaca ai nostri-vin ai nostri…continuarea o stim cu totii .

  5. #5

    Bravo lui ,a luat concursul pe bune   ))

  6. #6

    Doar e finu olgutei in plm))

  7. #7

    Hotul se intoarce intotdeauna la locul faptei.. Auziti si voi ,singurul candidat .Radu Preda,ala care inca mai este pe panourile de la RAT Craiova finu lu Spaguta Olguta se lupta cu nimeni..Asta este democratia originala de tip PSD , oferita de comunistii astia Craiovenilor.

  8. #8

    fara cuvinte! dar cand ai cazier judiciar ,poti sa detii o functie publica? la noi e posibil orice!

  9. #9
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    662

    . . . .sau poti sa fi deputat, senator, sau chiar (doar) si presedinte de partid, ministru, presedinte al camerei deputatilor sau senat, nu?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.