Craiova: Târg de job-uri în străinătate pentru toate categoriile de personal medical

Craiova: Târg de job-uri în străinătate pentru toate categoriile de personal medical

4.929
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Medicii specialişti, rezidenţii, dentiştii, asistenţii medicali, fizioterapeuţii, moaşele și absolvenţii de Medicină interesați să afle care este oferta locurilor de muncă în străinătate o pot face la Târgul de Joburi „Careers în White”, eveniment care va avea loc pe 30 octombrie, în cadrul Târgului de Job-uri „Careers în White”, la Ramda Plaza Craiova, între orele 10:00 – 16:00.

 

Organizatorii propun locuri de muncă în Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca. În funcție de necesități, cadrelor medicale pot beneficia de cursuri gratuite de limbă străină, ajutor în găsirea unei locuinţe, obţinerea vizei şi a permisului de şedere, dar şi ajutor în relocarea întregii familii.

 

În funcție de experiența și specializarea personalului, salariile pot ajunge şi până la 13.000 de euro.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Nu mai faceti targuri ca ramanem dracu fara doctori si asistente, mariti-le salariile si imbunatatiti conditiile de munca, sa ramana in tara.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.