Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul infecțiilor de la Spitalul Nr. 1...

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul infecțiilor de la Spitalul Nr. 1 Craiova

5.126
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul pacienților de la Spitalul Județean Craiova, infectați cu o bacterie periculoasă. Sesizarea din oficiu, venită ca urmare a apariției în presă, pe data de 5 octombrie, vizează posibila încălcare a art. 34 din Constituție privind dreptul la ocrotirea sănătății, se arată într-un comunicat transmis ieri presei

Ulterior, conducerea DSP a dispus suspendarea temporară a trei secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru igienizare şi dezinfecţie finală, ca urmare a anchetei epidemiologice efectuate după ce spitalul a raportat pentru luna septembrie mai multe cazuri de infecţii cu Clostridium difficile, bacterie care, corelată cu alte afecțiuni, poate duce la deces.

 



7 COMENTARII

  1. #1

    Spitalul ala trebuie sa arda cum a ars roma si dupa renovat de la 0

  2. #2

    Ce este acolo este …nici nu am cuvinte am fost internata si veneau femeile de serviciu dimineata dadeau un pic cu matura si aievea cu mopul am stat o saptamana si sub pat era un ac de siringa nu va ganditi ca , in fundul patului si nu l-au maturat a ramas acolo de baie numai vb apa la chiuveta nu functiona deci concluzie cotet cam astea sunt conditile de restul numai vb de bani si spaga !

  3. #3
  4. #4

    O hazna este mai sigură decât spitalul din Craiova

  5. #5
  6. #6

    Unele sectii sunt renovate, dar da, intr-adevar, nu se face curatenie. Degeaba sunt peretii zugraviti si mobilierul schimbat daca nu se face curatenie!

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-12-2009
    Mesaje
    3

    In spitalul nr.1 nu este problema numai cu infectii! O alta problema majora este faptul ca TERAPIA INTENSIVA este producatoare de cadavre. Este un lucru cert pe care l-am trait pe pielea mea atunci cand am avut apropiati internati pe aceasta sectie. In aceasta Terapie Intensiva toti au acelasi diagnostic, cel putin verbal. Pe langa faptul ca lucreaza numai incompetenti acolo si nu permit apropiatilor muribunzilor sa intre sa il vada in viata macar pentru ultima data, nu sunt in stare nici sa aprinda o lumanare. La ei toti mor pentru ca fac complicatii la plamani! As dori sa se sesizeze organele de cercetare penala, Ministerul Sanatatii, Avocatul Poporului ca sa se verifice ce se intampla in spatele acelor usi pentru ca nimeni nu stie. Intr-o luna de zile am inmormantat 3 apropiati si la fiecare in parte mi s-a spus acelasi lucru! La puscarie cu ei! Sunt neglijenti si nu isi fac datoria!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.