Fotbal: Strategia defensivă a lui Pustai îl pune pe gânduri pe Mulțescu:...

Fotbal: Strategia defensivă a lui Pustai îl pune pe gânduri pe Mulțescu: „Va fi un meci mai greu decât cu Dinamo”

2.351
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CS Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș și în cazul unei victorii ar egala la puncte FC Steaua București, liderul la zi din clasamentul Ligii 1.

Cele două echipe vin după rezultate pozitive. Craiova a trecut la limită, scor 2-1, în runda precedentă de Dinamo București, într-un joc disputat la Severin, în timp ce echipa din Mediaș a furnizat surpriza etapei anterioare, impunându-se cu scorul de 1-0 pe terenul liderului, FC Steaua București.

Gigi Mulțescu, antrenorul Craiovei și jucătorii săi se așteaptă la o partidă mai grea decât cea cu Dinamo. Atât tehnicianul alb – albaştrilor. Cât și fotbalistul Marius Briceag, cel care a marcat golul victorie în partida precedentă, au evidențiat jocul defensiv practicat de ardeleni.

Va fi un meci mai greu decât cu Dinamo. Gaz Metan a dus jocul de apărare aproape de perfecțiune. Se închid foarte bine, au o apărare greu de depășit. Noi mergem cu același gând: să jucăm pe atac, iar strategia este una singură – să câștigăm jocul”, a declarat Mulțescu.

Vom avea meci greu la Mediaș. Întâlnim o echipă omogenă, care stă foarte bine în apărare, dar are jucători de viteză în atac. Noi, ca la fiecare joc, vom merge să câștigăm cele trei puncte, să ne consolidăm poziția în clasament”, a spus și Marius Briceag.

În clasamentul din Liga 1, după 12 etape, CS Universitatea Craiova ocupă poziția secundă, cu 23 de puncte, în vreme ce formația pregătită de Cristi Pustai, nou – promovată în acest sezon, se află pe poziția a șasea, ultima care asigură prezența în play – off, cu 19 puncte.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.