Zeci de oameni terorizați de iubitorii de animale. Într-o curte din Breasta...

Zeci de oameni terorizați de iubitorii de animale. Într-o curte din Breasta au strâns aproape 50 de câini (FOTO/VIDEO)

10.963
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Scandal la Breasta. Un sat întreg este terorizat de câinii strâși într-o curte. După ce au făcut nenumărate sesizări la pimărie, localnicii au sunat și la Poliția Animalelor. Pe lângă zgomotul infernal oamenii spun că sau cu frica în sân ca nu cumva să scape animalele din curte.

 

Oamenii sunt revoltați și spun că de ani buni trăiesc un coșmar. Animalele sunt lăsate fără mâncare și apă zile întregi. Din acesată cauză au ajuns să se mănânce între ei. “Zielele trecute s-au mâncat. Era plin de sânge, este inuman așa ceva”, a spus un localnic. În plus, strada este plină de familii cu copii care nu mai au curajul să își lase odraselele singure pe stradă. “Ies domne printer gard. Ne e frică să lucrăm terenul nostrum. Am nepoți, mi-e frică să nu se repeadă pe ei. Ce pățim numai noi știm. Să pună mâna să îi ia de aici că nu se mai poate, a spus vecinul de gard.

 

Iulia Muga este femeia care a umplut curtea concubinului cu animale. O parte din câini sunt liberi, însă în spatele casei a impovizat cuști unde animalele cu talie înaltă sunt ținute în lanț. Are câini inclusiv în podul casei. De toți are acum grijă bărbatul “Sunt câinii înfometați, agresivi. Ia uitați și în pod, în beci are un pitbull căruia nu îi dă drumul niciodată ca îl mănâncă și pe el”, a mai spus un vecin.

 

14799922_10207200827323898_925874830_oBărbatul care trăiește înconjurat de câini spune că îi pare rău de ei, deși recunoaște că de foame se mănâncă între ei. “Acum două zile s-au mâncat. Eu sunt bătrân, bolnav, abia mai pot să car apă, dar îmi pare rău de ei. Vine o dată pe săptămână, uneori mai des și lasă câte un sac de mâncare la poartă. M-au mușcat și pe mine”, a povestit Gelu Constantin Stanciu. Iuliana Muga, se apără și spune că de fapt fostul concubin nu o mai lasă în curte. “Stau cu sacii de mâncare în mașină, m-a și bătut, nu pot să iau cânii”, a psus femeia.

 

Spusele ei sunt însă contrazise atât de localnici cât și de autorități. Disperați oamenii au sunat la Poliția Animalelor și au făcut zeci de sesizări la primărie. “Am primit zeci de sesizări de la oameni. Nu avem cu cine să ne înțelegem, i-am spus că suntem dispuși să îi luam noi și să îi ducem la un adăpost. Cetățenii de toate părțile sunt terorizați de peste 50 de câini care se găsesc în această gospodărie”, a spus primarul comunei Breasta, Marin Marcu. “Situația este foarte gravă. În 2016 nu credeam că mai există așa ceva. Animale matratate, înfometate în halul acesta. E ceva de nedescris. Este un mare pericol”, a spus Marin Catrina, insctor șef Poliția Animalelor Dolj.

 

 



9 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6080

    Ce face frate asta cu atatia caini? Ii mulge ca pe oi?

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2

    Le mai dau si eu ca mia facut cateaua 10,ce ziceti?

  3. #3
  4. #4

    A fi iubitor de animale inseamna a le ingriji,a le hrani ,a ti asuma o responsabilitate!

  5. #5

    Sa ma cac pe „oamenii „terorizati!Mortii lor de jeguri care abandoneaza si ucid fara mila!!Sunt terorizati????Dar cand fata muierile cate 8-10 puradei nu mai sunt terorizati?

  6. #6

    Mentalitate de cacat!Si ce faci mah…asta cu puii???Ii omori nu?Sterilizeaza dracu ‘cateua si dupa fa-ti o vesectomie!!!!!

  7. #7

    Asta cu ,, terorizați de iubitorii de animale” e cam…
    Cred că aruncați ușor cuvintele. Un iubitor de animale este acel om responsabil care face ce trebuie: își sterilizează animalele, nu le lasă libere pe stradă, le îngrijește și le asigură asistență medicală până la moarte. Acești colecționari intră în altă categorie și v-as ruga să faceți diferența. Așa putem spune și noi de o parte a presei online…

  8. #8

    Am fost de curand in Brasta. N-am vazut oameni alergati si terorizati de caini. Am vazut niste caini slabi , cocarjati si infometati si niste catele gestante in fata Primariei. Vesnic in fata primariei sunt catele gestante. Drumul care trece pe langa scoala si primarie este un dezastru sau ca sa fiu in acord cu mesajul, teroare. Cred ca el a vrut sa se numeasca asfaltat, dar cojita de asfalt a fost spalata de ploaie si a ramas doar namolul sau dupa caz, gropile cu praf. Drumul este oricum plin de caini abandonati si haituiti. Cam asa .

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4767

    Incredibil!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.