Ridicarea gunoiului, decalată din nou. Eco Sud ”temporizează” la finalizare

Ridicarea gunoiului, decalată din nou. Eco Sud ”temporizează” la finalizare

3.452
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nici nu au apucat să ridice deșeurile de la toți abonații, după restricțiile recente, că angajații Salubrității au fost anunțați că accesul autogunoierelor în Depozitul Ecologic Mofleni este restricționat iar, din această dimineață. Potrivit reprezentanților SC Salubritate, societatea a fost notificată ieri de SC Eco Sud SA, cea care administreagă Groapa de gunoi de la Mofleni, că, în data de 21.10.2016, “recepția deșeurilor va fi temporizată începând cu ora 7”.

 

SC Salubritate Craiova SRL, operatorul care are delegată activitatea de colectare și transport a deșeurilor în municipiul Craiova și celelalte unități administrativ-teritoriale membre ale Asociației Salubris Dolj, anunță abonații, persoane fizice și juridice, că graficul de ridicare a gunoiului va fi decalat, desfășurarea activității urmând să fie asigurată în funcție de programul de acces în rampa stabilit de SC Eco Sud SA, operatorul Depozitului Ecologic Mofleni.

 

«Precizam faptul ca SC Salubritate Craiova SRL a fost notificata de SC Eco Sud SA in data de 20.10.2016 cu privire la faptul ca, in data de 21.10.2016, “receptia deseurilor va fi temporizata incepand cu ora 7”, in notificare mentionandu-se faptul ca, in cursul zilei de 21.10.2016, “vor fi finalizate lucrarile de acces la noua rampa de transfer, menite sa asigure optimizarea spatiului de depozitare din celula 5”», se arată într-un comunicat de presă al SC Salubritate Craiova SA.

 

Reamintim că, la începutul lunii în curs, Eco Sud a restricționat pentru mai multe zile accesul autogunoierelor aparținând SC Salubritate Craiova pentru a extinde o celulă de depozitare a deșeurilor. Drept urmare, societatea nu a mai putut ridica la timp gunoaiele. Eco Sud a profitat de ocazie și a încercat să forțeze mâna Primăriei Craiova pentru a majora tariful de colectare a gunoiului cu 70 %. Municipalitatea a ripostat, precizând că ceea ce face Eco Sud este un șantaj și că nu va crește prețul.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4775

    Doar cu 70 vor sa mareasca? Hotomanii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.