Baschetbaliștii craioveni, neînvinși pe teren propriu și după meciul cu Phoenix

Baschetbaliștii craioveni, neînvinși pe teren propriu și după meciul cu Phoenix

3.008
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM Universitatea Craiova a înregistrat o nouă victorie pe teren propriu, în acest sezon din Liga Națională de baschet masculin. Baschetbaliștii pregătiți de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic s-au impus cu scorul de 80-69 în fața celor de la Phoenix Galați și au șase puncte în clasamentul competiției interne.

După un prim sfert pe care l-au încheiat în avantaj, dar la limită, scor 17-16, Marinovic și colegii săi s-au descătușat în sferturile al doilea și al treilea, înaintea ultimelor zece minute rămase de disputat, SCM U având un avantaj consistent, 66-50. Oaspeții au încercat să revină în ultimul sfert, dar diferența a fost greu de recuperat, iar formația pregătită de Florin Nini a contabilizat a doua înfrângere din acest sezon.

De la gazde s-au remarcat Marinovic și Abrams, cei doi fiind cei mai buni marcatori ai Craiovei, cu câte 20 de puncte. Pentru Phoenix, Bojovic a marcat și el, de asemenea, 20 de puncte, în partida din Sala Polivalentă.

Pentru SCM U Craiova urmează o deplasare dificilă. Echipa din Bănie va juca în runda viitoare a Ligii Naționale pe terenul campioanei CSM Oradea, în timp ce Phoenix Galați va avea parte și ea de un meci ce se anunță dificil, pe teren propriu, contra celor de la Steaua CSM Eximbank



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.