Volei: SCMU Craiova, pregătită pentru derby-ul cu Volei Municipal Zalău

Volei: SCMU Craiova, pregătită pentru derby-ul cu Volei Municipal Zalău

2.503
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Volei Municipal Zalău și SCMU Craiova, echipele care s-au luptat în sezonul precedent pentru primul loc în Divizia A1 se vor întâlni duminică, de la ora 19:30, pe terenul zălăuanilor, în primul derby din această ediție de campionat.

Voleibaliștii pregătiți de Dan Pascu și Claudiu Mitru merg la Zalău după două victorii în urma cărora au obținut maximum de puncte, în vreme ce Volei Municipal a pierdut un punct în etapa precedentă, în fața celor de la Știința Explorări Baia Mare.

Dan Pascu, antrenorul echipei craiovene, se așteaptă la o nouă partidă echilibrată împotriva vicecampioanei României.

Zalăul este o echipă schimbată față de anul trecut, mai echilibrată pe posturi, mai omogenă, mai valoroasă. Ca orice meci cu Zalăul, din ultimii cinci ani, va fi unul strâns, de luptă. În mod sigur, un meci care va oferi spectacol”, a declarat antrenorul principal al echipei craiovene, Dan Pascu.

Formația din Bănie a transferat, în vara acestui an, doi jucători de la echipa din Zalău, Marian Bala și Răzvan Olteanu

SCMU Craiova a câștigat finala sezonului trecut cu scorul general de 3-1 în fața Zalăului, victoria decisivă fiind obţinută chiar pe terenul adversarului de duminică.

În clasamentul acestui sezon din Divizia A1 la volei masculin, oltenii sunt pe prima poziția, cu 6 puncte din tot atâtea posibile și un singur set pierdut, cel din etapa inaugurală, la Baia Mare, în timp ce Volei Municipal Zalău ocupă poziția a patra, cu 5 puncte.

Sursa foto: SCM Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.