Fotbal: Egal spectaculos la Mediaș

Fotbal: Egal spectaculos la Mediaș

4.690
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Gaz Metan Mediaș și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa a treisprezecea din Liga 1, după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale primei părți a campionatului nostru.

Cele două echipe au trecut repede peste minutele de tatonare de la începutul jocului și oaspeții au avut prima șansă să deschidă scorul în minutul 9, prin Măzărache. Gazul a replicat prin Llullaku, dar Calancea a fost la post (’15). Craiova a avut noroc în minutul 24, atunci când mingea trimisă cu capul de Cristea a întâlnit bara. La poarta cealaltă, Pleșca a intervenit salvator la șutul lui Zlatinski (’32), apoi, la faza următoare Ivan a trimis mingea în bară. Jucătorii lui Gigi Mulțescu au intrat în avantaj la pauză, după autogolul lui Romeo. Rocha a trimis în forță în fața porții, iar italianul a marcat în poarta lui Pleșca. La reluare, medieșenii au întors scorul în doar nouă minute. Llullaku, golgheterul la zi din Liga 1, a marcat o „dublă” în minutele 50 și 59. Craiovenii au forțat golul egalizator, iar Ivan a marcat la trei minute de la golul al doilea reușit de Llullaku. Oltenii puteau pleca cu toate punctele din Ardeal, dar Rambe a ratat incredibil din fața porții, după o centrare a lui Vătăjelu, iar apoi Băluță și Ivan, ultimul contabilizând încă o bară, au ratat golul victorie. Pe final, Eric nu a reușit să-l învingă pe Calancea și cele două echipe și-au împărțit punctele.

După acest rezultat, Gaz Metan Mediaș a acumulat 20 de puncte și a urcat pe locul 4 în clasamentul provizoriu, în vreme ce Craiova a rămas pe poziția a doua, cu 24 de puncte.

Runda viitoare, oltenii vor primi vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă de la ora 14, în timp ce Gaz Metan va juca în deplasare cu ASA Târgu Mureș. Până la jocurile din etapa a 14-a din Liga 1, cele două echipe vor evolua în șaisprezecimile Cupei României. Craiova, în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar Gazul va evolua pe terenul celor de la Cetate Deva.

Gaz Metan Mediaș – CS Universitatea Craiova 2-2 (0-1)
Au marcat: Llullaku 49, 59 / Romeo 31 (aut.), Ivan 62
Stadion: Gaz Metan, spectatori: 3.000

Gaz Metan: Pleșca – Romeo, Susnjar, Trtovac, Rugasevic – Zaharia, Cristea – Llullaku, Eric (88 Lupu), Munteanu (90 Buzean) – Axente. Rezerve: Marinescu, Buzean, Petre, Danci, Olaru, Bic, Lupu. Antrenor: Cristian Pustai

CS Universitatea: Calancea – Briceag, Acka, Popov, Vătăjelu – Nuno Rocha, Zlatinski, Băluță – Ivan, Măzărache (90 Kelic), Rambe (85 Bancu). Rezerve: Popescu, Manea, Kay, Screciu, Bancu, Kelic, Gustavo. Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Arbitri: Cătălin Popa – Octavian Șovre, Vladimir Urzică
Observatori: Ioan Bogdan, Abrudan Patrițiu

Sursa foto: csuc.ro.



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    84

    Btavo !!! clona are un ou cu zeama din partea mea

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4766
    Citat Mesaj initiat de Tabasthar
    Btavo !!! clona are un ou cu zeama din partea mea

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.