Volei: Campionii, învinși în minimum de seturi la Zalău

Volei: Campionii, învinși în minimum de seturi la Zalău

3.045
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pas greșit pentru SCMU Craiova, în runda cu numărul trei din Divizia A1 la volei masculin. Campioana en-titre a României a pierdut, scor 0-3 la seturi, pe terenul vicecampioanei Volei Municipal Zalău.

Exceptând prima jumătate a setului inaugural, în care Craiova s-a aflat la conducere, gazdele jocului desfășurat în Sala Sporturilor au controlat partida. De la 17-15 pentru SCMU în primul set, Zalăul a revenit și a preluat conducerea, iar de acolo, echipa din Bănie nu a mai reușit să revină în joc. După primele două seturi, încheiate la 21, zălăuanii s-au impus în cel de-al treilea la 22 și rămân neînvinși în actuala ediție de campionat, cu trei victorii din tot atâtea jocuri. Pentru olteni a fost prima înfrângere în sezonul 2016-2017 al Diviziei A1, rezultat în urma căruia SCM – ul rămâne cu 6 puncte în clasament.

În etapa următoare, SCMU Craiova urmează să primească vizita celor de la CSM București, în timp ce ACS Volei Municipal Zalău va juca, de asemenea, pe teren propriu, contre celor de la CSA Steaua București.

Zi „neagră” pentru echipele SCM Craiova

Înfrângerea echipei masculine de volei a Craiovei a fost cea de-a doua suferită de echipele de club din Bănie, duminică, la Zalău, după insuccesul handbalistelor antrenate de Bogdan Burcea.

Nici voleibalistele de la SCM Craiova nu au prins o zi mai bună. Tot duminică, dar în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova, fetele antrenate de Daniel Săvoiu au cedat în trei seturi contre celor de la CSM București. Câștigătoarea Challenge Cup a câștigat a câștigat pe seturi cu 25-18, 25-18 și 25-14.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.