Bijuterii de mărţişor în expoziţie la “Gheorghe Chiţu”

Bijuterii de mărţişor în expoziţie la “Gheorghe Chiţu”

332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia Culturală ARTEC în parteneriat cu Colegiul Naţional Economic “Gheorghe Chiţu” organizează astăzi, 24 februarie, o expoziţie de bijuterii realizate de elevi. 

Expoziţia “Bijuterii de mărţişor” face parte din proiectul “Afacerea mea de succes”, finanţat de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Acţiune, prin care mai mulţi tineri craioveni şi-au pus în valoare creativitatea şi îndemânarea. Bijuteriile din pietre semipreţioase sunt expuse în holul Colegiului “Gheorghe Chiţu”, între 11.00 şi 18.00, intrarea fiind liberă. De asemenea, participanţii vor transmite impresii legate importanţa iniţierii unei mini afaceri de acest gen. Scopul proiectului este valorificarea timpului liber al adolescenţilor şi dezvoltarea personală a participanţilor. “Afacerea mea de succes” se derulează în perioada 1 octombrie 2011 – 28 februarie 2012 şi este implementat de Asociaţia Culturală ARTEC din Craiova în colaborare cu alte ONG-uri, licee şi instituţii craiovene.

Ştefania Bătrînca




 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.