Bogdan Burcea: „Am ratat prea mult din situații clare la Zalău”

Bogdan Burcea: „Am ratat prea mult din situații clare la Zalău”

3.100
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La două zile de la meciul pierdut cu HC Zalău, în cadrul etapei a șaptea din Liga Națională de handbal feminin, antrenorul principal al echipei craiovene, Bogdan Burcea, a vorbi despre jocul disputat pe terenul formației pregătite de Gheorghe Tadici.

Tehnicianul grupării din Bănie e de părere că insuccesul la șase goluri diferenţă, scor 19-25, s-a datorat ratărilor în număr mare pe care le-au avut elevele sale.

Cu echipa din Zalău a fost al doilea eșec „neprogramat” din acest campionat, după cel cu Bistrița. A fost o săptămână foarte bună, din punct de vedere al antrenamentului. Clar, diferența s-a făcut din cauza nenumăratelor ratări în situații clare. Am contabilizat 22, dintre care 4 de la 7 metri. Zalăul a avut un plus clar la dinamică față de noi și plus la capitolul apărare”, a declarat Bogdan Burcea, în cadrul unei conferințe de presă.

După meciul cu HC Zalău, pentru SCM Craiova urmează partida cu HCM Roman, ce va avea loc joi, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Bănie



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.