Proxeneți reținuți. Printre victime se numără și trei minore

Proxeneți reținuți. Printre victime se numără și trei minore

6.134
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Proxeneți arestați în urma unor percheziții. Polițiștii de la Crimă Organizată, împreună cu procurorii DIICOT au reușit să destructureze rețeaua care a exploatat sexual mai multe tinere, printre care și trei minore. În urma descinderilor oamenii legii au ridicat mai multe arme de vânătoare, cartușe, echipamente IT, precum și aproape 17.000 de euro.

 

Oamenii legii au descins în 6 locații din Dolj, la locuințele dar și la nouă cabane de vânătoare ale  membrilor grupării.Trei persoane au fost reținute și ulterior prezentate magistraților Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. „La locuințele vizate au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 arme de vânătoare, aproape 1.200 de cartuşe de vânătoare de calibru 12 mm, 11 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, o armă de tir neletală, 6 dispozitive electronice de imitare a sunetelor de păsări, înscrisuri de evidenţă armament şi muniţie, laptop-uri, telefoane mobile, memory-stick-uri, precum și 16.730 de euro. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada septembrie 2015 şi până în prezent, cei 3 membri ai grupului infracțional organizat ar fi exploatat sexual mai multe tinere, dintre care 3 minore, în Craiova şi alte localităţi din Dolj”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Judecătorii au adsmis cererea procurorilor, iar cei trei au ajuns în arest pentru 30 de zile.

Fotografie arhivă



2 COMENTARII

  1. #1

    Sunt multi proxeneti in Craiova .Unii dintre clienti sunt Politisti,Judecatori,Avocati,Doctori si lista poate continua.

  2. #2

    Numa pe tigani nu îi arestează, jegurile..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.