Mulțescu îl vede și pe Vătăjelu lângă Ivan la Națională

Mulțescu îl vede și pe Vătăjelu lângă Ivan la Națională

4.481
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Christoph Daum, selecționerul Românie, a anunțat lotul lărgit pentru jocul cu Polonia de pe 11 noiembrie, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2018. CS Universitatea Craiova are un singur reprezentat, atacantul Andrei Ivan, cel care a adus calificarea echipei craiovene în optimile Cupei României, după golul decisiv marcat în prelungirile partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gigi Mulțescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, este de părere că, pe lângă Andrei Ivan și fundașul de bandă Bogdan Vătăjelu, căpitanul formației din Bănie, merita să primească o telegramă de convocare din partea selecționerului României.

Vătăjelu merita la lot. Într-o formă foarte bună este și Băluță, dar Vătăjelu joacă de mult bine, plus că și echipa națională avea nevoie de el cu atât mai mult cu cât Latovlevici nu a corespuns. Nu știu ce trebuie să facă ca să se întâmple convocarea”, a declarat Gigi Mulțescu, după meciul de cupă.

Foto: Remus Badea



4 COMENTARII

  1. #1

    Multescu poate vede un atacant si un mijlocas ofensiv care sa dea goluri ca CSU nu prea inscrie , s-au chinuit 120 min cu o echipa de liga 2

  2. #2
  3. #3

    Ehe…plud Baluta care este cu 3 clase peste nicu stancu vedeta umflata de fam becali-reghe-prodanca…

  4. #4

    Si Băluță si Vatajelu sunt fotbaliști!!de departe merita la națională!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.