Dragnea o contrazice pe Olguța Vasilescu: ”Merge în Parlament. De locomotive o...

Dragnea o contrazice pe Olguța Vasilescu: ”Merge în Parlament. De locomotive o să se ocupe ministrul Transporturilor”

15.026
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Renunță sau nu Olguța Vasilescu la mandatul de primar al Craiovei după alegerile parlamentare din 11 decembrie? Potrivit șefului PSD Dolj, Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu va trebui să meargă în Parlament, pentru a-i reprezenta pe cei care îi dau votul. Mai mult, Dragnea a subliniat că nu mai vrea ”locomotive, tractoare și tractorașe” care să tragă după ele numele celorlalți candidați PSD la parlamentare. Or, asta contrazice direct afirmația Olguței Vasilescu cum că domnia sa candidează ca să susțină candidații PSD și să poată participa activ la campania electorală. Adică își asumă tocmai rolul de ”locomotivă”.

 

PSD Dolj ș-a anunțat lista de candidați pe 21 octombrie. Cap de listă la Camera Deputaților – Olguța Vasilescu. Numai că actualul edil al Craiovei a declarat că va renunța la mandatul de deputat pentru a rămâne în funcția de primar. Totuși, a lăsat și o portiță, afirmând că poate va pleca dacă va obține un post din care ”să ajute mai mult Craiova”: ”Eu am anunțat deja că vreau să rămân primar, intenția mea e de 99% să rămân, și voi pleca din funcția de primar doar dacă din noua postură pot să ajut mai mult Craiova”.

 

Întrebat aseară, după CExN-ul PSD, despre numele candidaților de pe liste, Liviu Dragnea a afirmat că nu mai vrea ”locomotive”: ”Eu am spus de mult că nu mai cred, în această peroadă, În România, în locomotive. De locomotive, dacă ajungem la guvernare, o să se ocupe ministrul Transporturilor, pentru că, din păcate, are mult de muncă acolo. (…) Pe noi ne-a interesat să avem o listă de oamen noi, o listă de oameni aşezaţi, o echipă care să funcționeze în fiecare județ. Ăsta a fost motvul pentru care am anunțat public că nu vreau să impun eu oameni pe listă ca președinte, ci vreau să fie dezbateri în organizații, unde pot apărea ș tensiuni, că e firesc. Trebuie să se finalizeze cu un vot și acel vot îi dă legitimitate să vină în Parlament. Deci, nu locomotive, nu tractoare, nu tractorașe… Cei care candidează, trebuie să rămână în funcție, merg în fața oamenilor să-I reprezinte în Parlament” (vezi video de mai jos, min. 9:20), a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea, la conferinţa de presă susţinută după CExN al PSD.

 

Totuși, întrebat de presă cum e concret cu candidatul care participă la alegeri pentru ca partidul să ia scor bun, dar apoi rămâne la primărie, Dragnea a răspuns: ”Să vedem… în final”.



24 COMENTARII

  1. #21
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2377
    Citat Mesaj initiat de craioveni
    Numai un judecător hotăraște cine este sau nu penal. Restul este gargară!

    Păi s-a hotărât, dar Dragnea nu vrea să se retragă, deși chiar regulamentul PSD prevede asta.
    Dragnea e condamnat, iar Ponta are procese pentru toată viața. De Ponta nu mai poți zice că e mielul alb. e băgat în toate rahaturile, din anii 90 încoace. Cum ne schimbăm țara în bine, dacă ei nu pleacă?
    Să schimbe și PSD, să caute alți tineri cinstiți.
    Ponta și Dragnea sunt milionari, dar nu pot explica de unde au banii. La fel și pe la alte partide. Măcar pe Blaga de la PNL l-au scos din joc cu DNA, iar Blaga s-a retras. De ce nu face și Dragnea așa? Ponta? Toți comuniștii ăștia de pe vremuri și securiști periculoși.
    Dacă ați ști sau ați înțelege ce securiști criminali au fost ăștia înainte, dar și după 1990…!
    Nici nu visați ce valoare – zero! – ar mai avea viațaa voastră, dacă ați cădea pe mâna unora ca ei. Păcat să oamenii votează tot cu găștile alea criminale din anii 80. Dacă ar înțelege lumea cine sunt și ce au făcut ăștia…S-ar căca, efectiv, oamenii pe ei de frică.
    Dar nu sunt conștienți de asta.
    Tot securiștii criminali sunt la putere și copiii lor, iar voi votați.

  2. #22

    Ai dreptate nu am comentat opinia ta care mi se pare dreapta ti-am zis ca nu tin cu ei.Se cere arestare nu se face sau daca se face, peste putin timp sint eliberati.Chiar daca sintem plecati din tara la mii de km avem stiri si urmarim ce se intimpla in tara.Noi nu jicnim pe nimeni pentru ce se intimpla nu avem puterea sa shimbam ceva in tara..Eu am comentat doar ca mi-a placut acasa atmosfera de sarbatori doar atit in centru cu prieteni dupa o luga perioada plecat…

  3. #23

    Astia negativisti de ziceti nasoale de mafia rosie vedeti voi cand da ana_maria de sex masculin de postarile voastre, vedeti ce curg negativele pe voi care aveti postari in mica publicitate. Atat face postacul ala pupincurist largutist, sanctioneaza cu negativ pe cei se zic nasoale de larguta alcooluta spaguta

  4. #24

    E mânjit, nu e vorba de simplu pupincurism. E evident ce-i cu respectivul.
    Dar își va lua pedeapsa .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.