Pandurii vin cu echipa de bază la Craiova și vor victoria: „Vom...

Pandurii vin cu echipa de bază la Craiova și vor victoria: „Vom încerca să scoatem maximum”

6.897
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Telenovela neprezentării celor de la Pandurii Târgu Jiu la meciul din etapa a paisprezecea a Ligii 1 la fotbal, cu CS Universitatea Craiova s-a încheiat. Gorjenii au decis să vină în Bănie cu echipa de bază.

După o săptămână plină de incertitudini, în care s-a luat în calcul chiar ca echipa din Târgu Jiu să nu se prezinte la jocul cu CS Universitatea Craiova din cauza salariilor neplătite, Sânmărtean și colegii săi s-au suit în această dimineață în autocar, iar președintele Narcis Răducan anunță că jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș vin la Craiova cu gândul de a obține toate punctele puse în joc. Singurii care nu fac deplasarea pentru meciul din această după – amiază sunt Ovidiu Herea și Constantin Grecu, cei doi fiind suspendați.

Am hotărât cu toţii să mergem şi să arătăm cel mai bun fotbal. Am luat totul în calcul riscurile şi ce se întâmpla dacă nu ne prezentam. Am respectat şi suporterii şi televiziunile. Vom încerca să scoatem maximum, chiar dacă în ultimele două zile nu ne-am antrenat. Marţi va avea loc o discuţie. Sunt şanse ca unii să nu rămână, după noul plafon salarial”, a declarat Răducan, citat de Digisport.

CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu se va disputa astăzi, de la ora 14:00, pe Stadionul „Extensiv”.



12 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Păi leşinații chiar la noi sau găsit să cîştige ? Din respect pentru minunații noştri suporteri trebuie să cîştigăm . Hai Ştiința !!

  3. #3

    Hai Pandurii Oltenia este cu voi .Bateți clonaaaaa ….

  4. #4
  5. #5
  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2010
    Mesaje
    32

    ciuri buri hai pandurii, steaua este pielea plii

  7. #7

    Hai Pandurii!!!Craiova va sustine!!!!

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     18-10-2015
    Mesaje
    73

    Cata rautate si cat venin sa ai in tine sa postezi inpotriva Singurei Echipe pe care o are Craiova doar pentru faptul ca un om de nimic , un mincinos ordinar , un vanzator de vise desarte a intoxicat mintile unor oameni de buna credinta dar de o naivitate cronica ? Sunteti jalnici ! Cat despre Pandurii – alti mincinosi ordinari , alte javre cu chip uman ! HAI CSU , HAI UNIVERSITATEA ! NU MOR CAII CAND VROR CAINII ! Dar voi sunteti o rusine chiar si pentru caini !

  9. #9

    BAAAA !! zbiara hai clona pesedista !! Stiinta nu ami exista in mortii ma-tii, ai uitat ca larguta cu mafia pesedista a desfintato ?

  10. #10

    Să -mi bag pula in familia ta de jeg ! Hai ŞTIINȚA !!!

  11. #11

    Marian Dirjan Bagami-as pula in mortii tai de puscariasi clonat.

  12. #12
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4808
    Citat Mesaj initiat de vanzatoru’
    ciuri buri hai pandurii, steaua este pielea plii

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.