CS Universitatea Craiova, victorie la limită cu Pandurii

CS Universitatea Craiova, victorie la limită cu Pandurii

8.195
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, în etapa a paisprezecea din Liga 1.

Gorjenii au ratat cea mai mare ocazie în minutul 19. După două intervenții precise ale lui Stanca, Vali Alexandru a avut șansa să deschidă scorul, dar mingea reluată de vârful oaspeților a lovit bara. Ivan a fost cel mai periculos om al Craiovei în prima repriză. Atacantul gazdelor a avut două ocazii mari să marcheze în minutele 34 și 45, dar de fiecare dată nu a nimerit poarta. Măzărache a avut mai mult noroc în startul reprizei secunde. În minutul 54, Sânmărtean a pierdut o minge la mijlocul terenului, Zalatinki i-a trimis foarte bine lui Măzărache, iar jucătorul gazdelor l-a executat pe Stanca. Tot Măzărache a avut șansa să majoreze avantajul trupei lui Gigi Mulțescu, dar a trimis peste poartă din 3 metri, în minutul 64. Fotbaliștii lui Grigoraș au reușit să egaleze cu șase minute înainte de final, atunci când Țucudean, jucător introdus la pauză, a reluat imparabil o centrare a lui Pleașcă. Văzuți egalați, după o partidă în care au evoluat mai degrabă modest, băieții lui Mulțescu au forțat victoria în minutele de final. Ivan a răzbunat ocaziile ratate în prima repriză și a marcat golul victoriei, în minutul 90. A fost cea de-a patra reușită consecutivă a vârfului Craiovei, cel care a fost convocat în lotul lărgit al României pentru dubla cu Polonia și Rusia.

După acest rezultat, echipa din Bănie a acumulat 27 de puncte, tot atâtea câte are și liderul FC Steaua București, însă bucureștenii au un joc în minus. Runda viitoare, CS Universitatea Craiova urmează să joace pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș.

CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 2-1
Au marcat: Măzărache 52, Ivan 90 / Țucudean 84

CS Universitatea: Calancea – Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Bancu (88 Rambe), Popov – Măzărache (90+2 Kelic), Ivan, Rocha (79 Gustavo). Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Manea, Surugiu. Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Pandurii: Stanca – Pleașcă, Pițian (17 Pârcălabu), Vasiljevic, Bunoza – Răuță, Sânmărtean – Antal (46 Ungurușan), Voiculeț, V. Munteanu (58 Țucudean) – V. Alexandru. Rezerve: Lazar, Hlistei, Obodo, Buijs. Antrenor: Petre Grigoraș.

Arbitri: Adrian Cojocaru – Vasile Marinescu, Ciprian Danșa. R.: Andrie Chivulete
Observatori: Romulus Gabor, Cornel Sorescu

Foto: csuc.ro.

 



16 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Mulțumiți de rezultat nu si de atitudinea unor jucători .

  3. #3

    Sa le iau familiile in pula la clonati, sa imi bag pula in mortii lor cu cine i-a infintat, cu alcooluta larguta vodkuta si mafia ei pesedista alaturi de mafiotii de la liga si federatie. Sper sa dispareti asa cum ati aparut clonatilor, adica peste noapte. MUIEEEEE !!!

  4. #4

    Bun…3 puncte bune…nu am tinut cu astia pana anul asta de cand joaca un fotbal frumos…sper sa faca wcsb un pas gresit ..

  5. #5
  6. #6

    Florin Constantin Baaaa !!! ce Craiova ? Craiova nu mai are echipa de fotbal de cativa ani. Asta este echipa partidului pesedist. Nu mai incercati sa indoctrinati lumea cu pesedeul si clona asta infintata de partidul rosu mafiot la ordinele lu puie monta. Incercati sa pozati in echipa fanion, dar lumea nu e asa proasta sa puna botul. Voi nu stiti ca nu se poate dragoste cu sila? Cu acesti clonati intitulati csu, nu alte denumiri ale fostei echipe pe care voi le folositi, tin doar cativa bezmetici pesedisti, si care le-a loat alcooluta larguta mintile cu echipa ei infintata alaturi de mafiotul ponta cu interventii al liga si federatie. Voi ati aparut ca nu a vrut mititelu sa o dea de buna voie asa cum sperau mafiotii pesedisti in frunte cu larguta. Ca daca mititelu le-o dadea de buna voie, era si acum vechea echipa, dar asa larga a fost devoita sa o lichideze si sa faca echipa asa cum promitea prostimii care a votato pentru asta. Daca erau jmecheri pentru ilegalitatile lui mititelu existau solutii, sa il aresteze, sa-i confiste averea, dar sa lase echipa in pace, dar bolsevicii ce sa stie, au destramat un brend si au infintat o clona care se vrea a fi echipa orasului. NICIODATA !!!

  7. #7

    Tine domne cu cine vrei, dar nu intra aici sa-njuri.Nu ma mai cert cu nimeni,fiecare crede ce vrea si tine cu cine vrea.Oricum sunt multi fani ai echipei care tu zici ca e clona.app fac si ceva performanta fata de echipa lu’ mititelu.

  8. #8

    Afară cu clonatii din Oltenia ..cs wc clona Craiova srl

  9. #9

    Atentie, comentariile cu injurii vor fi sterse!

  10. #10

    Sclavii booveanului rusinea orasului

  11. #11

    Alex Marius Ba clonatule ce sustii clona pesedista infintata la apelul de seara si ordinul partidului rosu mafiot. De ce asimilati voi lumea cu mititelu bai cacat cu ochi ? Se vede frustratilor ca nu suportati pe cei ce nu va sustin clona. Ne pisam pe mititelu, putea fi arestat, sa i se confiste averea daca face excrocherii, dar sa lase echipa in pace. Asa ca nu o mai dati voi cu mititelu la astia care nu va sustin clona, ca nu tine. Sa ma pisi pe voi de clonati impreuna cu mititelu ca vad ca tot il auci aminte,

  12. #12

    Manevre psd..Este imposibil așa ceva ce spun nenorociții ăștia de judecătorii ,au fost mituitii 100%eu unul nu am încredere în această justiție coruptă a României ,voi nu va dați seama ce aberații postați echipă a fost clar a lu Mititelul cum este Steaua a lu becali ,normal clonatii trebuiau să i-si facă echipă din județeană dacă erau corecții ptr.ca echipă lor nu avea nici o treaba cu echipa lu Mititelu

  13. #13

    Este hotie pe fata. Echipa aia a fost dezafiliata, desfintata de mafioti. Dupaia chiar si banditul de Dragomir a recunoscut ca a fost facuta o ILEGALITATE, dupa ce si-au dat seama ce au facut. Bun … sa isi faca larga si ponta echipa, sa o numeasca clona pesede, sau echipa partidului rosu, infintata la apelul de seara si la ordinul lui puie monta catre liga si federatie. Clonatilor, uitati cand alcooluta larguta a fost la liga si federatie impreuna cu puie monta si a dat ordinul citez: ” nu stiu, nu ma intereseaza, cum necum, vreau echipa la Craiova” Deci voi sunteti ILEGALI !!! Cine face o echipa, o ia din liga 4-5, asa cum au facut aia cu Rapidul, aia de ce nu au reinventat echipa bai clonelor? ca nu au avut mafia pesede in spate la momentul oportun, cum a fost larga cu mafiotii pesedisti la putere acum 5 ani. Sa va dau la muie de iluzionisti, clonati, si ilegali ce sunteti. Pe voi trebuia sa scrie fc. pesede, si sa activati in liga a 3-a MAXIM.

  14. #14

    Stiinta e numai una: CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA! Suporterii spun asta, justitia spune asta, gloriile spun asta, sclavii lui mititelu spun invers. Restul e gargara booveana. STIINTA = CS Universitatea Craiova!

  15. #15

    Dragos Ard Ba fututi boovenii in gura, ca vad ca stai cu booveanul in gura. Citeste in mortii matii comentariul si nu mai asimilati pe cei ce nu va sustin clona de partid cu booveanul, ca va dau la muie si lui si voua. Voi sunteti o clona a unei echipe, o echipa a partidului, care trebuie sa va intitulati fc. pesede, atat, si sa jucati de la liga 3-a in jos. Stiinta a disparut fututi familia in gura de largiutist alcolutist pesedist ce esti, a destramato mafia pesedista, nu mai exista. Gloriile alea sunt niste jeguri, care au acceptat mizeria asta doar ca sa fie fotbal in Craiova, ei sunt o rusine, si voi niste clonati, care vreti sa pozati in echipa fanion. MUIE CLONA, MUIE PESEDE.

  16. #16

    ma cac cu spor si atitudine pe toti sclavii familiei mititelu si sustinatorii celei mai abjecte firme boovene SC fcu craiova SA! STIINTA SUNTEM NOI! CS Universitatea Craiova! http://m.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/csu+craiova+palmares+sigla+justitie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.