Doar voleibaliștii s-au impus în meciurile de sâmbătă (Foto)

Doar voleibaliștii s-au impus în meciurile de sâmbătă (Foto)

6.543
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O victorie și două înfrângeri este bilanțul echipelor SCM Craiova, în jocurile disputate sâmbătă. Voleibaliștii pregătiți de Dan Pascu s-au impus lejer cu CSM București, în timp ce echipa feminină de volei și baschetbaliștii au pierdut partidele disputate în deplasare.

Campionii și-au confirmat statutul de favoriți în fața celor de la CSM București. După un început de joc mai echilibrat, SCMU Craiova s-a desprins în fața echipei din capitală și a câștigat în trei seturi (25-19, 25-17, 25-17). Grație acestui succes, oltenii au acumulat 9 puncte în clasamentul Diviziei A1. Runda viitoare, SCMU va juca pe terenul celor de la CSA Steaua București, miercuri, de la 19:00.

Voleibalistele au pierdut și la Piatra Neamț

Echipa feminină de volei SCM U Craiova a rămas fără victorie și după etapa a patra a campionatului. Fetele pregătite de Daniel Săvoiu au fost învinse și în deplasarea cu Unic Piatra Neamț, scor 0-3 la seturi (10-25, 9-25, 19-25). Oltencele rămân pe ultima poziție în clasament, cu 0 puncte, iar în runda viitoare vor avea parte de un nou adversar dificil, Volei Alba Blaj.

Baschetbaliștii, perdanți în fața campioanei

SCM U Craiova nu a reușit să producă surpriza pe terenul campioanei CSM Oradea, în runda a șasea din Liga Națională de baschet masculin. Sportivii antrenați de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic au cedat cu scorul de 58-73, după o partidă în care bihorenii nu au avut emoții. Will Paul a fost cel mai bun om al craiovenilor. cu 19 puncte, în vreme ce, de la gazde, Branko Mirkovic a fost cel mai bun marcator, cu 22 de puncte. În etapa următoare, oltenii vor întâni Dinamo București, în Sala Polivalentă.

Galerie foto / Volei (M): SCMU Craiova – CSM București 3-0

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.