(UPDATE) Femeie lovită de tramvai, în intersecția de la Billa

(UPDATE) Femeie lovită de tramvai, în intersecția de la Billa

21.006
39
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Update, ora 11.45: În ciuda manevrelor de resuscitare, victima a decedat. Vatmanul tramvaiului este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

***

Craioveanca, în vârstă de 89 de ani, a traversat strada prin loc nepermis, dar și fără să se asigure, pe Bvd. Nicolae Titulescu, în graba de a ajunge la stația de autobuz. Femeia nu a văzut tramvaiul, care venea dinspre centru și se deplasa către Ișalnița, și a fost lovită. Evenimentul s-a petrecut în această dimineață, jurul orei 09:45.

 

Un echipaj SMURD a intervenit la locul accidentului. Starea femeii este gravă. Victima a intrat în stop cardio-respirator și este resuscitată de medici.



39 COMENTARII

  1. #21

    Sa vi-i educati,atunci pt ca un senil ca asta baga un nevinovat in puscarie

  2. #22
    Junior
    Data de inscriere
     18-10-2015
    Mesaje
    74

    Ca de la „revolutie” incepand si pana acum au luat permise si foarte multi oameni care nu au nimic in comun cu soferia , este un lucru netagaduit de nimeni . Ca doar 20% dintre soferi respecta codul de conduita ( nescris dar mereu valabil ! ) al conducatorilor auto , nici asta nu se poate nega . De vina este sistemul si coruptia din M.I. ! Dar asta nu-i absolva de vina pe pietoni ! Asa este : pensionarii sunt toata ziua pe strazi si in mijloacele de transport in comun ( elevii si salariatii care folosesc aceste mijloace o stiu cu prisosinta ! ) , dar nu este numai vina lor ! 90% dintre ei au copiii si nepoti care ar putea foarte bine sa faca ei piata , asta daca le-ar pasa putin ! Personal sunt pentru netragerea la raspundere a conducatorilor auto daca accidentul rutier nu a fost din cauza lor . Personal sunt pentru dublarea pedepselor luate impotriva politistilor corupti ( infintarea unui serviciu specializat in prinderea acestor criminali morali este mai mult decat o necesitate ) ! Nu este vinovat numai soferul care a produs accidentul , vinovat in aceiasi masura este si cel care pentru 100 de euro a acceptat ca un bou sa conduca o masina ! Vreau sa stiu cati dintre voi , daca vedeti un batran traversand strada neregulamentar sau pe culoarea rosie a semaforului faceti ceva pentru a-l opri ? Aici toti sunt smei , dar pe strada 5% dintre voi fac ceva !!! Si inca ceva : astazi o batranica cocosata si cu baston , din mediul rural , sa angajat sa treaca linia de tramvai fara sa vada sau sa auda ca tramvaiul era la 50 de metri de ea . Un domn care era aproape de ea a apucat-o de mana si a oprit-o Cinste lui !

  3. #23

    Cand sunt pe strada sunt pieton iar cand sunt in masina sunt sofer.

  4. #24

    Tu nu ai bunici ? Tu ești mai prost ca ceea ce denumesc unii mitic ! A greșit și a plătit cu viața. Trebuie să te mai si bucuri ? La înjurat guvernul ca nu va face autostrazi, nu ieșiți, Pokemonilor ! Nici nu ti s-ar uscat cacatu în pampersi si ai păreri !

  5. #25

    Nu mai înjurați batranii ca au gratuitate la transport, atât mai au și ei în sărăcia asta. Înjurați guverne si primarii, care nu ne fac străzi, parcări, autostrazi deși plătim taxe la buget ! Înjurați politia care dă permise la analfabeți si nu își face treaba….aNe-au făcut ăștia să ne uram între noi. Voi nu aveți părinți bătrâni ,????

  6. #26
    mpr
    Junior
    Data de inscriere
     10-12-2014
    Mesaje
    72

    Sunt unii (nu neaparat aici, in general vorbind) ce se trezesc dandu-si cu parerea fara a rationa aberatiile sustinute. Sa te apuci sa-l scoti vinovat pe vatman sau mai grav – sa te lansezi in speculaii de genul a facut-o intentionat. Chestia asta cu bunul simt, civilizatia si alte asemenea e inca departe. N-am vazut nicaieri ca varianta foarte plauzibila o eventuala deficienta a sistemului de franare, imi permit sa va atrag atentia ca e vorba de fix acele tramvaie „modernizate” pe principiul „dai un ban si stii ca nu-l mai ai” fix pe metoda „fatadelor” ce in urma unui seism se prabusesc cu tot cu structura de rezistenta ramasa neconsolidata in urma spoielii marii firme de sanchi „constructii”. Gratie geniilor ramase neintelese intreg orasul asta de la infrastructura la orice definit intr-un cuvant – se cheama improvizatie si la prima solicitare ghici ce? Cedeaza!

  7. #27

    Ovidiu Ep Zi sa moara ma-ta Nu am mai mers ba retardule cu autobuzul de asta primavara, dar cun cap patrat vine cu poante ieftine de pusti cordit care incearca sa para si el jmecher, dar e un prost de bubuie. Lovite-ar tramvaiul sa ne mai scape tara de niste retarzi ca tine, ca tare multi mai sunt.

  8. #28

    Sa va moara mamele voastre lovite de tramvai

  9. #29

    Ba esti nebun !!! ? cati soferi retarzi omoara lume nevinovata? tu vorbesti de pietoni acuma ?

  10. #30

    Ba obada alex, ai vazut toti analfabbetii si retarzii care au reusit sa puna mana pe un permis ca nu au nici o treaba cu soferia ? ai vazut ca nu respecta pe nimeni si nimic pe strazi ? zici ca-i strada lu ma-sa bagami-as pl. in moartea lor, si mai omoara si lume nevinovata, ai vazut ce fug de regulile de circulatie ? dar ce zic eu fug, ca nici nu le cunosc care sunt alea.

  11. #31

    Alex Ovidiu , ai poza de profil cu o teava , deci parerile tale sunt invalide
    get a life !

  12. #32

    Nu injur batranii,ati inteles gresit,intreb de exista discriminare intre o familie care are ,de exemplu,3 copii elevi si trebuie sa le ia la toti abonamente,inclusiv parintii,si care au doua salarii minim pe economie, din care trebuie sa se intretina toata familia comparativ cu o familie de pensionari care au doua pensii sa zicem echivalentul a celor doua salarii minime de care vorbeam???

  13. #33

    Intrebarea este de ce pensionarii au gratuitate iar elevii,somerii,persoanele fara venit sau cu venit minim nu au dreptul la gratuitate? Asta nu se numeste discriminare sau interes ascuns? Poate nu pricep eu,explicati-mi dumneavoastra

  14. #34
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1723

    Dumnezeu să o odihnească, păcat de ea, a ajuns la o vârstă înaintată după o viață frumoasă, păcat că a sfârșit astfel într-un accident stupid.


    Gratuitățile sunt acordate de primărie pentru rentabilizarea RAT Craiova (contravaloarea abonamentelor este acoperită de o alocație bugetară dată RAT).
    Cred că este o idee bună ca aceste gratuități să fie extinse și către elevii de școală primară, gimnaziu și cei de liceu.

    --Optim
  15. #35

    Acuzatiile astea nefondate nu rezolva nimic. Daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva ia atitudine la sedintele publice ale consiliului local.
    Iti dau un sfat amical. Nu mai acuza persoane pe care nici macar nu le cunosti!

  16. #36
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2015
    Mesaje
    9

    In acea zona ar trebui construite pasarele pe unde sa poți traversa . De la Sweet pana la intersecție nu este nici o trecere de pietoni. Păsărelele măcar in zonele de trafic intens cred ca ar fi o rezolvare!

  17. #37

    Este o „frumusete” parcul largutei

  18. #38
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1726

    Ai tramvai pe mijlocul străzii cu firele de curent la 5 metri înălțime, este dificil de construit un pasaj peste fire.

    --Optim
  19. #39
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6136
    Citat Mesaj initiat de Dim
    Ai tramvai pe mijlocul străzii cu firele de curent la 5 metri înălțime, este dificil de construit un pasaj peste fire.

    Pasaj subteran atunci..
    Daca nu poti sa civilizezi pietonii dar mai ales ghelbanii de la volan trebuie sa iei masuri drastice indiferent de cost. O viata umana nu are un cost.. este nepretuita de multe ori.
    Daca s-ar aplica PREVENTIA RUTIERA accidentele rutiere din Romania s-ar reduce cu peste 50%.. Din pacate lumea este proasta si tampa..

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.