Minoră de 15 ani, prinsă când vindea țigări de contrabandă în Craiovița

Minoră de 15 ani, prinsă când vindea țigări de contrabandă în Craiovița

10.588
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O fată de 15 ani este cercetată penal după ce, ieri, 1 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, au depistat-o în zona pieţei agroalimentare Big Nou din cartierul Craioviţa Nouă când vindea ţigări fără timbru de marcaj românesc, pe care le ţinea ascunse într-un autoturism.

 

Polițiștii au găsit asupra minorei L.P., într-o geantă, 18 pachete de ţigări de diverse mărci, fără timbru de marcaj românesc, iar în urma controlului efectuat în autoturism au fost găsite 150 de pachete țigări netimbrate. Țigaretele au fost confiscate.

 

Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar penal în conformitate cu prevederile Legii 86/2006.



30 COMENTARII

  1. #21
  2. #22

    Este diferența mare între a vinde țigării si a fura ,ce sa facă să trăiască și el să fure să omoare ca voi asta vreți dacă nu îl lasati să vândă câteva amărâte de țigării atunci sa fure sau să omoare voi asta doriți văd ..

  3. #23

    Explica-i asta gibonului … dar poate te injura ca ai alta parere decat el . Apreciez oamenii care isi exprima parerea civilizat. Sunt multi factori care definesc adevărul. Poti sa vinzi tigari de contrabanda din nevoia de a iti plati facturile pentru ca nu iti ajunge salariul si sa nu fi un infractor / violator / criminal sau ce mai zicea berbecul mai sus . Poti sa vinzi tigari si sa fii un infractor care merita impuscat pentru poluare sociala… adevarul este complex si dragut ar fi sa incercam sa vedem o imagine de ansamblu înainte de a pune eticheta decisiva.

  4. #24

    Pot sa spun doar ca e trist ca la 15 ani sa faci asta … din oricare motiv. Nu ma interesează de ce o face … vad o problema sociala indiferent din ce unghi privesti.

  5. #25
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Mesaje
    44

    toate la randul lor,,, ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA,,,

  6. #26

    Aveti dreptate! Gasiti zeci de scuze pentru ca o minora vindea tigari de contrabanda….Domnilor,doamnelor, ma uitam de curiozitate in Gazeta de Sud si spre surprinderea mea am vazut sute de joburi, am intalnit angajatori care spun : NU gasesc om sa angajez , nu vor sa munceasca,s-au obisnuit doar sa primeasca gratuit! E drept, salariu minim pe economie chiar este mic, dar sa nu muncim si sa cersim sau sa facem evaziune fiscala nu este o solutie. Pai hai sa facem un mic calcul ….tigarile la moldoveni sunt 4 -6 lei per pachet deci o distinsa domnita vinde pachetul in piata cu 10 lei si vinde pe zi 200 de pachete, sunt 1200 lei profitul ei pe zi Lunar cat se aduna? Ce inseamna de fapt evaziunea fiscala?Cumva contributii la bugetul de stat?

  7. #27
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4835

    Doar nu era sa mearga la scoala

  8. #28

    Alin Trăsnea BA transnite-ar gibonule care esti gibon. Cine mortii tai iti sari la gat ?? Si eu mi-am expimat parerea legata de tiganii astia, si tu esti cel care imi sare la gat ca nu sunt de acord ca borfasii astia sa faca ilegalitati. Sa-i dea in mortii lor de ciori drumu la lopata, la carca, nu la intins mana. Sa plateasca dari la stat, ori astia vor doar sa produca si sa nu plateasca nimic niciodata cum multi dintre ei o fac. Pai vad ca tu nu accepti bai asta parerile altora. Ia zi gibonule cum e treaba?

  9. #29

    Lasa gibonii sa le ia apararea la tigani, ca doar si ei sunt tigani, e normal sa le puna palma. Auzi la ala nu accept eu parerea altora, dar el imi sare mie la gat ca nu le iau apararea la tigani. JEGOSILOR !!!!

  10. #30
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    127
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Doar nu era sa mearga la scoala

    Da ce-ai facut ma, da ce e aia, la peata frate la tigari, ca astia nu prea dau de banuit la politisti Tu vorbesti de scoala ? ce-i aia? Pai daca sunt invatati de mici la furat, la cersit, la evaziune, cum vrei sa faca asta scoala, de muncit ce sa mai zic, ca zice ca e aia aidracu, si discrimineaza tiganii, si ca nu-i angajaza nimeni Pai ce dracu sa faca borati astia, ca daca il pui sa munceasca ceva sau sa care sa-i dai un ban nu vine, ca e greu, ami bine la cerseala, sau la evaziune in piata cu tigari, la fer haoleu, la peturi, numai munca nu. mama voastra de borati, la zid as pune 99% din ei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.