Volei: Campionii au dezamăgit pe terenul Stelei

Volei: Campionii au dezamăgit pe terenul Stelei

7.732
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCMU Craiova a contabilizat cea de-a doua înfrângere consecutivă în deplasare, în acest sezon al Diviziei A1 la volei masculin. După insuccesul în minimum de seturi suferit pe terenul vicecampioanei Volei Municipal Zalău, campionii nu au luat punct nici pe terenul echipei CSA Steaua, nou – promovată la prima ligă.

Voleibaliștii pregătiți de Dan Pascu au luat greu primul set, în prelungiri, scor 32-30, apoi gazdele au întors soarta partidei. Steliștii s-au desprins în partea a doua a setului secund, pe care l-au câștigat la 18 și au egalat la 1. Lică și colegii săi au început bine setul al treilea, conducând cu 11-7 în debutul său, dar Steaua a revenit și a preluat conducerea, după 25-22. Setul al patrulea avea să fie și ultimul al partidei. Bucureștii au pornit excelent, conducând cu 11-4, iar oltenii nu au mai reușit să refacă diferența până la final, iar băieții pregătiți de Bogdan Tănase au închis partida, după ce au câștigat actul al patrulea cu scorul de 25-19.

După acest rezultat, voleibaliștii din Bănie au coborât pe poziția a șasea în clasamentul Diviziei A1, cu 9 puncte după 5 etape.

În runda viitoare, SCMU Craiova urmează să primească vizita celor de la Banatul Caransebeș, sâmbătă, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.