Volei: Daniel Săvoiu, deranjat de arbitraj, după înfrângerea cu Alba Blaj

Volei: Daniel Săvoiu, deranjat de arbitraj, după înfrângerea cu Alba Blaj

7.868
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa feminină de volei SCM U Craiova a pierdut un nou joc în această ediție a Diviziei A1. Fetele pregătite de Daniel Săvoiu au fost învinse cu scorul de 3-0 la seturi de campioana Volei Alba Blaj, iar la finalul jocului antrenorul echipei din Bănie s-a declarat supărat pe maniera de arbitraj.

Băieții care ne-au fluierat în acest meci și pe care îi cunosc de mulți ani cred că dacă sunt nou la Divizia A sunt nou și prin această meserie. Păcat de munca fetelor. Sunt supărat pe arbitraj. Nu am ce să le reproșez fetelor. Au respectat sarcinile, pe care le-am trasat. Sunt mulțumit de prestația lor și de modul în care au muncit”, a declarat Săvoiu, după meciul cu echipa din Blaj.

SCM U Craiova rămâne pe ultima poziție în clasamentul primei divizii, cu 0 puncte, iar în runda viitoare oltencele au mare nevoie de punct sau puncte pe terenul celor de la CSM Lugoj, echipă aflată pe poziția a zece, cu 4 puncte.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.