Scandal cu săbii într-un bar din Craiova

Scandal cu săbii într-un bar din Craiova

40.936
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Un scandal între membrii grupării interlope „Frăţia“ pune pe jar poliţia din Craiova. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital, vineri spre sâmbătă noaptea, după ce a fost bătut şi tăiat cu sabia într-un bar. Martorii prezenţi la incident bat, însă, în retragere.

Cazul se află acum pe masa poliţiştilor, însă cei implicaţi se tem să vorbească. Ultimul scandal în care rolul principal îl deţin interlopii din gruparea „Frăţia“, a avut loc vineri seara în barul „On Off“ din Craiova. Conform unor surse, interlopul Vadik Gici Zvaera (zis Gigioc) şi-a tăiat unul dintre apropiaţi cu sabia. Victima, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Bărbatul de 33 de ani nu a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii fac ceretări pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Oamenii legii nu au confirmat până în momentul de faţă dacă cunoscutul interlop Vadik Gigi Zavera (zis şi Gigioc) a fost implicat în scandalul de vineri seara.

 

Sursa: adevărul.ro



14 COMENTARII

  1. #1

    Jos cu Mafia din Craiova ! Indiferent ca sunt romani sau tigani ,acesti derbedei trebuie bagati la puscarie multi ani.Trebuie sa se faca curatenie in Politia din acest oras,pentru ca sunt politisti care au aderat la aceste grupari mafiote.Se intampla lucruri grave in acest oras,sunt politisti care cer taxa de protectie si care ofera informatii acestor mafioti.Toti acestia trebuie sa fie inchisi alaturi de aceste clanuri mafiote.

  2. #2

    Poate mâncau oamenii cu furculița si cutit, si s-a crezut ca e scandal.

  3. #3
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    165

    Asta e tara..mai bine zis catunul!! Daca toti o sa plecam capul si nu o sa vb de frica..asa o sa ramanem mereu..un neam de fricosi si supusi! Insa ce nu inteleg: de ce trebuie cel agresat sa depuna plangere?? ce politia nu se poate autosesiza sa il cerceteze?? Ca doar nu a dat o „palmuta”..si serios acum..sabie?? poate 1 cutit ca ma indoiesc ca umbla cineva cu sabia de 1 metru si ceva dupa el..ziceam doar!

  5. #5
  6. #6
  7. #7

    Eduard Gavrilă asta e urmatorul

  8. #8

    se mai ceartă lumea . e normal…

  9. #9

    nu sau certat asta e joaca la ei cu sabii si pistoale asa spune militia din craiova. avem cea mai tare politie din lume)))

  10. #10

    In Craiova? Sunt surprins! Cred că se jucau de aHotii si vardistii!

  11. #11
    Junior
    Data de inscriere
     27-04-2014
    Mesaje
    53

    Pai si unde e Gigioc acum?

  12. #12
  13. #13
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5174

    iar?

  14. #14

    În Craiova banii si tupeul sunt la putere ,miliția doarme ca întotdeauna ,ei ridică pe cei care fac fapte minore iar cei cu fapte grave se fac că nu ii vad …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.