Taximetriştii, verificați de poliție și RAR

Taximetriştii, verificați de poliție și RAR

4.513
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Oamenii legii au verificat, ieri, 7 noiembrie a.c., legalitatea desfășurării transportului rutier în regim de taxi în Craiova. La acțiune au participat și specialiști din cadrul Registrului Auto Roman – Agenția Dolj.
Agenții de la Biroul Rutier Craiova au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 43.000 lei. Totodată, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.


5 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4849

    Nu cred ca au gasit nereguli

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    136

    D Si la rablele lor de le au bagate pe taxi ce fac, trec pe langa ele si nu le controleaza ? Astea sunt asa la caterinca, mai sanctioneaza un trepadus pe cont propriu, ca firmele cotizeaza unde trebuie si na, mai scapa cu cate o mica amenda din joi in paste pe motive minore, sau masinile lor ar fi culmea sa le verifice

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6155

    Sunt destul de multi taximetristi bolnavi mintali sau retardati. Eu am dat peste cativa. Unii zici ca sunt iesiti de la Balaceanca.. altii sunt atat de prosti incat nu stiu cum mai traiesc fiind atat de prosti.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  4. #4

    Puneti-le fiola ,sunt unii care conduc sub influenta alcoolului.Stati pe langa barurile de cartier si o sa-i vedeti cu ies din bar si se urca in masina.Astia sunt un pericol public si ar trebui suspendat pe viata permisul.

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4875

    O specie aparte de conducatori auto.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.