Donald Trump este noul președinte al SUA

Donald Trump este noul președinte al SUA

16.594
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, este, potrivit ultimelor estimări, câștigător al alegerilor din SUA. El devine, astfel, al 45-lea șef de stat al Americii.

 

După o luptă strânsă între Donald Trump şi Hillary Clinton, candidatul republican este aproape 100% preşedintele Statelor Unite. Ca în fiecare an electoral, rezultatele din câteva state cheie au indicat anticipat rezultatul final al alegerilor, astfel că întreaga atenţie este aţintită asupra lor. Donald Trump a fost preferat de alegătorii albi fără studii superioare, iar Hillary Clinton, de nonalbi, potrivit unui exit-poll.

 

Hilary Clinton l-a sunat deja pe Donal Trump și și-a recunoscut înfrângerea, potrivit presei americane.



26 COMENTARII

  1. #1
    zit
    GURU
    Data de inscriere
     01-10-2005
    Locatie
     Spaniei
    Mesaje
    2155

    Jump Trump!!

    Proud member of Alfa Team Nu eAŸti cu noi, eAŸti A®mpotriva noastrAƒ! Ai miAŸcat, te-am banat. pam pam!
  2. #2

    Vorba celor de la parazitii mi se rupe p de cine iese presedinte

  3. #3
  4. #4
  5. #5

    Papagalul asta e un exemplu pentru lume ?Ce ai vazut bun la asta ? Mincinos,rasist,increzut,dobitoc,habar nu are unde se afla Europa .Nu isi plateste taxele la stat ca el este jmecher ,in timp ce poporul American isi plateste taxele.Va fi rau pentru America ,acest om nu este echilibrat.

  6. #6

    A castigat Trompeta ,Clovnul si Nesimtitul Americii .Vai de America,vai de noi ca am ajuns sa vedem asa ceva.Relatiile dintre SUA ,UE si NATO vor fi afectate

  7. #7

    de presedintii rominiei ce zici,si-au construit ceva fara a fura din visteria statului,el macar are o avere colosala dobindita prin forte proprii!

  8. #8
  9. #9
  10. #10

    Mai bine nesimtitul decat criminala

  11. #11

    O marionetă , stați calmi , dacă mai latră mult are soarta lui Kennedy

  12. #12

    Albert Giorgian ,de ce este criminala ? O sa vezi tu cum poate fi acest Trompeta si cum va fi UE afectata de masurile luate de el.Deja dolarul American a scazut la burse si aud ca sunt Americani care vor sa emigreze in Canada.Viitorul suna rau pentru SUA ,iar noi vom fi afectati de extremistul asta.

  13. #13

    Stefan Iulian ,are averea mostenita.. a fost un baiat de bani gata cum se zice la noi.Are o avere colosala pentru ca nu a platit taxe la statul American,a fost jmecher ,a pacalit statul.Un om care nu respecta legea,un om care nu respecta femeile,un om care nu respecta alte popoare,ala nu merita sa fie Presedintele Americii.

  14. #14

    Da ,il felicita unul care are facultatea de jmecherie ..cine se aseamana se aduna.

  15. #15
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2010
    Mesaje
    34

    Daca noi i-am ales pe becali si elena basescu ca europarlamentari, americanii de ce nu l-ar alege pe trump. GG SUA!

  16. #16

    bravo lui va traso cu nato cu mafia din romania iluminati etc

  17. #17

    iti respect parerea,dar totusi nu-i usor sa administrezi asemenea avere si sa mai ai si puterea sa devii Presedintele Americii,la asta ma refer,are defecte dar nu e prost!!!

  18. #18

    E ca si cum ar castiga Becali prezidentialele in Romania, dar hei, acum avem sansa de a vedea un presedinte asasinat in timpul vietii noastre.

  19. #19

    Macar el nu-si ascunde adevarata fata,si toti cetatenii stiu macar de unde provine cine este si cu cine se-ncurca,pe cind la noi totul e un mister,si pina la urma tot ei ne dovedesc ca sunt pur si simplu niste porci minciosi…!!!

  20. #20

    Asa voteaza prostimea .In Craiova cum a iesit L.O.V ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.